söndag 10 juli 2011

Vad tänker de som sätter oddsen ?

Jag har precis gått igenom spelutbudet idag och jag hittade inte något jätteintressant precis. Men...

När jag kom till matchen mellan Brasilien - USA så stanna jag upp.

Jag såg då att man kunde få oddset 2,50 på att Brasilien skulle vinna hos Betfair.

2,50 !!!

Jag fattar ingenting. Själv så värderar jag Brasiliens odds till 1,80-1,90...

Har sökt som en galning efter skador,avstängningar osv men inte hittat något. Vad är det då som gör att oddset är så högt !?

Jag menar, USA var inte alls bra mot Sverige förutom när Sverige backade hem en aning för mycket. Visst, den matchen hade ingen betydelse då båda lagen redan var vidare från gruppen men ändå, USA VAR INTE BRA !

Jag vet också att Brasilien har gått lite knackigt i VM hittills men det är ändå inget skäl för de som sätter oddsen hos spelbolagen att sätta 2,50 på Brasilien !

Jag har redan köpt in mig på oddset 2,50 hos Betfair för 18.161 kr som ni kan se på bilden och hoppas på en sänkning innan start. Det känns omöjligt att oddset kan bli högre så det är nästan ett riskfritt tradingspel. Hoppas att oddset går ner till 2,20-2,30 innan start så man kan vinna lite pengar idag också :)Kommer även att lägga 300 kr på att Brasilien vinner hos Betway. som just nu erbjuder grymt bra odds !

Sitter du inne på någon värdefull information angående den här matchen ?

Tala nu eller tig för evigt ;)

Resultat: FEL !!! Oddset gick upptill 2,80 ungefär 20 min innan matchen skulle blåsas igång... BetAngel sköt ur mig på 2,54 som tur var annars hade det kunnat blivit dyrt. 700 kr förlust.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar