torsdag 7 juli 2011

Nomme Kalju - Honka (Europa League)

Tradingspel: BOKA Oavgjort

Odds: 4,0

Försäkringar: Tar bara en 25% försäkring på 0-0.

Bolag: Betfair - Satsa 200 SEK Och Få 300 SEK !

Resultat: RÄTT !!! 0-0 i halvlek trodde jag dock inte att det skulle stå... Men i andra så gör Honka ett snabbt mål i den 48:e minuten och då kan man enkelt ta sig ur med stora gröna siffror :) Med tanke på att jag bara tog en 25% försäkring på 0-0 blev där grym utdelning !

Kommentar:


Returmöte i Europa League kvalen idag. Tycker mig ha hittat ett väldigt intressant tradingspel !

Jag satt och streama den här matchen förra veckan och en sak såg jag, Honka var TOTALT överlägsna sina motståndare ! Kalju fick inte låna bollen särskilt mycket och fick dom den var det bara i några sekunder sen slog dom bort den...

Att Honka inte gjorde mål (matchen slutade 0-0) var nog ett stort mysterium för de flesta. Men bortamålvakten gjorde ungefär 10 väldigt svettiga räddningar.

Idag tror jag inte turen håller i sig och Honka kommer att vara mer skärpta i sina avslut på mål. I förra mötet kunde Kalju backa hem med allt dom hade men idag blir dom tvunga att gå framåt. Detta kommer Honka att utnyttja och jag tror att bortalaget leder med 2 bollar redan i halvtid.

Oddset har redan droppat rejält på Honka och fortsätter neråt. Jag tror att kryssoddset kommer att drifta uppåt så lägg in era spel i tid !

Jag kommer även att köra ett prematch spel. Har köpt in mig på oddsen 1,77,1,78,1,79 och 1,80. 20.000 kr ligger inne just nu och just nu tradas oddsen på 1,72/1,73. Jag tror oddset kan gå ner mot 1,60 så jag rekommenderar alla att köpa in sig på de oddsen som finns tillgängliga just nu !

Resultat: RÄTT !!! Oddset gick ner till 1,60 precis som jag trodde ! Jag tog mig ur på 1,63 och 1,64. Man kan nog inte tjäna sina pengar lättare tror jag :) Grattis till alla som hängde på ! Nya friska pengar på kontot.

Betfair - Satsa 200 SEK Och Få 300 SEK !

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar