fredag 15 juli 2011

Spela backgammon på nätet

Ett spel som jag aldrig har brytt mig om särskilt mycket är Backgammon. Jag har alltid tyckt att reglerna var invecklade och det har även sett tråkigt ut när andra har spelat det.

Men för ungefär 3-4 dagar sedan så testade jag det och jag måste erkänna en sak, jag blev förvånad.

Jag blev förvånad över hur kul det kan vara. Anledningen till att jag aldrig har tyckt om backgammon är nog för att jag aldrig förstått reglerna. Då blir ju inget spel speciellt kul.

Jag testade först att spela mot en dator och inga pengar var involverade. Har aldrig gillat att spela mot en dator då dom säkert bara "fuskar". Och jodå, jag förlorade den duellen ganska stort. Efter att ha spelat mot datorn så valde jag att sätta in pengar på mitt spelkonto för att testa lyckan mot en riktig människa.

Detta blev genast roligare och mer spännande. Nu fick man verkligen tänka till om man ville vinna. Men jag förlorade tyvärr den fighten också och blev 30 kr fattigare.

Jag är ändå nöjd, nu vet jag exakt hur backgammon fungerar och jag kan tänka mig att spela det fler gånger. Det var riktigt kul och jag rekommenderar alla att testa.

2 kommentarer:

  1. Finns det någon mail man kan komma i kontakt med dig?

    SvaraRadera
  2. Absolut, du kan kontakta mig på:

    Arrar_Nisse@hotmail.com

    Kommer snart att lägga in en "kontakt sida" så alla får möjlighet att skriva frågor och funderingar till mig.

    SvaraRadera