onsdag 13 juli 2011

Linfield - BATE Borisov (Champions League Kval)

Tradingspel: BOKA Oavgjort

Odds: Allt mellan 4,5-5,5 går bra. Jag ska själv försöka få 5,2 eller 5,3.

Försäkringar: Halvförsäkring på 0-0 samt en halvförsäkring på 1-1.

Bolag: Betfair - Satsa 200 SEK Och Få 300 SEK !

Resultat: PLUSMINUSNOLL !!! Linfield gör 1-0 rätt så tidigt men BATE kvitterar till 1-1 lite senare. Jag fyllde på min 1-1 försäkring så jag inte förlorade någonting och jobbade även med resultatet 2-2 om Linfield hade gjort 2-1. Bättre att ligga ett steg före än ett steg efter..

Kommentar:


Kval till CL idag och BATE Borisov kunder nog inte ha fått en mer passande motstånd tror jag...

Linfield är ifrån Irland och spelar ut de flesta lagen i den inhemska ligan men det säger ju egentligen inte sådär värst mycket om vi ska vara ärliga... Jag håller irländska ligan som snäppet sämre än vår egen stolta Allsvenska här i Sverige.

BATE Borisov har alltid gått bra ute i europspelet. Dom är liksom för bra för de lite sämre lagen men rent för dåliga för de allra bästa lagen i Europa... Svårt arr sortera in dom i något fack.

Men... BATE Borisov SKA och KOMMER att besegra Linfield i kvällens match. Finns inget annat. 0-3 eller 0-4 ?

Oddset på att boka oavgjort är en aning högt. Vill helst välja matcher där oddset är under 4,5 men idag blir det ett sällsynt undantag. Jag menar, stensäker match ju !? :)

Nu jobbar vi in den här grabbar plus att vi hejar fram våra svenska damer till final !!!! Där Frankrike kommer att stå för motståndet om jag får gissa och välja.

1-1 försäkringen kommer jag att behålla om BATE gör 0-1 och hoppas på 0-2. Ibland måste man gambla lite ;)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar