fredag 22 juli 2011

Glasgow Rangers - Malmö FF - 1,49 på hemmavinst !

Malmö FF lyckades med nöd och näppe ta sig vidare mot Torshavn i den andra omgången av Champions League kvalet. Torshavn var faktiskt nära att få in en 2-0 boll och det hade inneburit förlängning med eventuell (lottodragning) straffar.
Men Malmö är nu vidare men imponerar väl inte så värst mycket på mig...

Bli Kund Hos Betfair Idag Och Tjäna Pengar På Fotbollstrading !

I nästa omgång som spelas den 26 juli väntar det skotska storlaget Glasgow Rangers.

Den här matchen kan väl bara sluta på ett sätt ?

Jag brukar alltid gå igenom matcher ett par dagar i förväg för att lokalisera eventuella överodds som man kan utnyttja. När jag först såg Rangers - Malmö matchen utan odds så tänkte jag att Rangers kommer att ligga mellan 1,20-1,35 i odds. Men...

När jag tittar hos olika bookmakers så ligger dom på 1,50 !!!!!!!!!!!!!!!

Man får alltså 1,50 gånger pengarna på att Rangers besegrar Malmö FF i Skottland den 26 juli.

Detta är ett helt absurt odds om du frågar mig. Malmö är inte bra och mot ett lag som Rangers blir det garanterat stryk. Skottarna vill gärna ha med sig ett bra resultat till reyuren i Malmö och 3,4-0 blir det säkert.Som ni ser så erbjöd någon snäll människa mig 1,49 i odds på Betfair. Jag tog alla hans pengar utan att blinka ! Har även ungefär 5500 kr i skrivande stund på oddset 1,51. Hoppas att någon ska matcha detta.

Uppdatering efter att resten av pengarna har blivit matchade:Jag tror såhär, när folk har fått upp ögonen för Rangers odds så kommer det att blixtsänkas till mer logiska 1,20-1,35 som jag tror. 1,50 är på tok för högt.

Jag har sagt det förr men säger det igen, detta är 100% säkert ;)

Hoppa på tåget innan oddsen sänks.

Bli Kund Hos Betfair Idag Och Tjäna Pengar På Fotbollstrading !

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar