måndag 4 juli 2011

Brage - Jönköping (Superettan, Sverige)

Tradingspel: SPELA Brage till oddset 2,14 eller högre.

Bolag: Betfair - Satsa 200 SEK Och Få 300 SEK !

Resultat: Både RÄTT och FEL. Jag trada ur mig på 2,10 och 2,12. Satsa hälften där, det vill säga 12.500. 30-40 minuter innan start började oddset att stiga och jag tog då mig ut på 2,18. En vinst men ändå ett dåligt spel då jag trodde att Brages odds skulle gå ner mer. Matchen slutade 1-1. Jag ska bättra mig !

Kommentar:


Idag hade jag tänkt att lira lite prematch. Brage har i skrivande stund oddset 2,14 och det är otroligt högt !

Varför ?

Läs HÄR och ta dig även en titt HÄR.

Jönköping har enorma problem med skador och är i usel form för tillfället. Brage har nästintill sitt A-lag redo för spel plus mycket bättre form än sina motståndare.

Den blåa färgen på Oddschecker indikerar också att spelbolag håller på att sänka oddsen på Brage. Jag tror faktiskt att oddset kan gå ner mot 2,0 och även 1,90 är inte helt omöjligt. Jag har själv investerat 25.000 kr på oddsen 2,18,2,16 och även någon tusenlapp på 2,14.

Meningen med detta spel är att trada tillbaka innan matchen startar och på så sätt vinna hur det än går :) Låter väl inte helt fel ?

Jag är 95% säker på en sänkning ju närmare start vi kommer och när det närmar sig 2,0 tradar jag ut mig.

Häng på tåget innan det är för sent !

Bli kund hos Betfair idag ! 300 SEK i bonus !

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar