söndag 3 juli 2011

Brann - Stabaek (Norge, Tippeligan)

Tradingspel: BOKA Oavgjort

Odds: 3,75

Försäkringar: Halvförsäkring på 0-0 till oddset 23,0 och även en halvförsäkring på resultatet 1-1 till oddset 8,8.

Bolag: Betfair - Satsa 200 SEK Och Få 300 SEK I Bonus !

Resultat: RÄTT !!! Vem gjorde mål i 28:e minuten ??? Jo, KIM OJO :) Jag stängde då min trade och jag trada även ut mig ifrån 1-1 försäkringen. Ännu en vinst och nya pengar på kontot. Säger som Petter, "det går bra nu".

Kommentar:


Hemmalaget Brann kan stoltsera med 4 raka utan förlust (1 cupmatch inräkand) och detta kan man till stor del tacka Kim Ojo för. Han leder nämligen den interna skytteligan med 8 mål och är livsfarlig framför mål. Stabaek är härmed varnade...

4 lag ligger just nu på 23 poäng vars och däribland Brann. Så man kan säga att Brann ligger delad tvåa. Inte dåligt, och blir det vinst idag går dom upp på samma poäng som Molde som ligger på förstaplatsen.

Om Brann inte har förlorat på 4 raka matcher så har Stabaek inte vunnit på 4 raka matcher. Formkurvorna pekar åt helt olika håll...

Har även läst att deras spel inte har varit något skönspel precis.

Jag tror att Brann vinner detta. Stabaek kommer med lågt självförtroende och kommer därför antagligen att backa hem med laget. Brann utnyttjar detta !

Oddset på krysset är högre än hemma eller bortavinst och det brukar jag aldrig spela på. Men idag blir det ett undantag med tank på det höga 0-0 resultatet. Man behöver inte satsa så mycket för att komma upp i en halvförsäkring.

Gör Brann 1-0 så tradar jag ut 1-1 resultatet då detta inte kommer att röra sig uppåt så mycket.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar