fredag 16 april 2010

Trading på Almeria - Real Madrid.

Igårkväll blev det trading på Almeria - Real Madrid. När matchen började tänkte jag vinna lite tick på Över/Under 2,5 mål och det gjorde jag också. Men sedan gjorde ju Almeria 1-0 och då har vi ett superläge att trada in lätta pengar. Jag går då till Matchodds och tittar hur det ser ut. Mest pengar tradas på Real Madrid men även hyfsade summor på Oavgjort och lite mindre på Almeria vinst. Fast att Almeria gör 1-0 så tror ju inte många på en hemmaseger.....
Men iallafall, jag bestämmer mig för att trada på på Oavgjort först. Köper 5,1 för 500 kronor. men tanke på matchbilden så såg det ut som om Madrid kunde få in 1-1 närsomhelst.
Köpte som sagt 5,1 och väntar en liten stund och oddset rusar upp till 5,7 ! Säljer av det direkt till en bra vinst. Oddset börjar röra sig neråt igen sakta och inga fler möjligheter dyker upp tycker jag.
Går då över till trading på Real Madrid.
Efter att ha hållt koll på marknaden en stund och studerat hur den rör sig så gällde följande:

1. När Real Madrid fick frispark nära mål eller hörna så sjönk oddset med 4-5 tick och ibland mer.

2. När Almeria fick frispark nära mål eller hörna så går Real Madrids odds upp 4-5 tick och ibland mer.

Det var bara det att tänka på :) Gårdagens match var den mest lönsamma matchen på säkert 2-3 månader ! Jag hade aldrig nånsin någon trading position öppen när Real Madrid gick till attack. Den som hade det bör inte trada för det var nästan nära mål varje gång !

Vid 1-0 så tänkte jag också som alla andra. Real Madrid vänder och vinner detta. Jag köpte oddset 1,80 när det stod 1-0 till Almeria. Det var ingen alla trading inblandat i det. Jag tänkte bara att när Real Madrid gör 1-1 så tradar jag ut :) Hade det inte blivit något mål eller det hade varit 1-0 vid minut 60-70 så hade jag valt att trada ut. Men nu hade jag en sån tur att Madrid gör 1-1 rätt snabbt så jag tradar ut till BOKA oddset 1,31. Satsa 300 kr.

Vid 1-1 så fortsatte jag att trada på Madrid. Boka först och spela sen. Vann 4-5 tick varje gång :) Vid 1-2 slutar jag helt att trada.

Var inne med en fot i Valencia - A.Bilbao också. Där fick jag in 1 trade och vann 26 kr. Sen var jag så trött så det var bättre att låta bli.

Vad har vi för smått och gott idag??? Dagens höjdpunkt är givetvis Inter - Juventus !!! Matchen sänds på Betfair Live Video och Viasat Fotboll. Har inte Viasat kanalerna så det får bli Betfair video. Men problemet där är att bilden kan stanna i flera sekunder ibland ! Så får se om det blir någon trading.

Annars har man ju den tyska matchen på Eurosport 2 ! ;)

HÄMTA DITT GRATISSPEL PÅ BETFAIR IDAG !
1.ÖPPNA ETT KONTO HOS BETFAIR.
2.SÄTT IN OCH SATSA 300 SEK PÅ ETT ELLER FLERA SPEL.
3.VINST ELLER FÖRLUST, BETFAIR BETALAR DIG 300 SEK !


Jag är professionell Sport Trader på Betfair och jag använder mig av Fotbollspengar för att göra detta möjligt. Fotbollspengar har efter år av testande samlat de bästa tradingmetoder för att tjäna pengar på fotboll ! Jag använder mig av ett antal metoder med stor framgång. Sa jag att alla vinster är skattefria???
Är du verkligen seriös med din Sports Trading så är Fotbollspengar det bästa du kan hitta på marknaden idag anser jag.
www.Fotbollspengar.se

Vill du testa SportsBettingProfessor ??? Det är ett riktigt bra betting system som levererar vinster på lång sikt :) Klicka Här

Gillar du hästkapplöpning ? Lär dig att trada oddsen på Betfair med hjälp av detta geniala trading system och tjäna pengar redan idag ! Du kommer även att få förklarat hur du kan tjäna pengar på fotboll och andra sporter. Allt beskrivs i en enkel E-Bok :) Klicka Härsportsbettingprofessor.com

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar