onsdag 14 april 2010

Tradingtankar om Chelsea - Bolton.

HÄMTA DITT GRATISSPEL PÅ BETFAIR IDAG !
1.ÖPPNA ETT KONTO HOS BETFAIR.
2.SÄTT IN OCH SATSA 300 SEK PÅ ETT ELLER FLERA SPEL.
3.VINST ELLER FÖRLUST, BETFAIR BETALAR DIG 300 SEK !


Det var riktigt härliga rörelser på Chelsea - Bolton igår ! Det var väldigt enkelt att få in ett par trades och jag trada väldigt säkert. 2 trades som jag var extra stolt över var när Bolton fick en inspark vid ställningen 0-0. Då köper jag ett odds (Kommer inte riktigt ihåg vad det var) och oddset sjunker med 6 tick ! Det gick verkligen supersnabbt ! Med en insats på 1000 kr så blev där fina pengar :)

Man ska ju inte glädja sig åt när någon annan gör sig illa men när Zhirkov fick en smäll mot huvudet och börja blöda köpte jag ett odds blixtsnabbt. Efter 30-45 sekunder sjönk oddset med 7-8 tick ! Sålde när det hade gått ner 7 tick :) Efter att spelet sattes igång igen stabilisera sig oddset en aningen igen. Men då hade man ju redan vunnit ;)

Det var 2 av mina bästa trades igår men jag gjorde säkert 20-25 till. Många fick jag scratcha för det såg ut som om det inte skulle fungera. Jag brukar sträva efter att ALDRIG ha någon öppen position när spelet sätts igång. Ibland har man det ändå men då tradar jag ut även om det blir en liten förlust. Man vill såklart vinna hela tiden men men behöver inte vinna på varje trade för att det ska vara lönsamt :)

Håller precis på att avsluta min trading session för hästkapplöpningen för idag. Går lite trögt och jag har förlorat på en häst. Det var rent av ett slarvfel då jag tittade på fel odds på Oddschecker. Tittade på hästen som var strax under !

Men det blir ändå plus i kassan :) Vill ni veta exakt hur jag tradar på hästar så kan ni läsa om det på Easy Trader Pros hemsida. Länk finns i högerspalten.

Idag är det en sällsynt bra trading onsdag på fotbollsfronten ! Dagens godbit är ju Tottenham - Arsenal :) Men även Barcelona - Deportivo ! Jag laddar redan för kvällen men nu ska jag ut i det härliga vårvädret :)

Jag är professionell Sport Trader på Betfair och jag använder mig av Fotbollspengar för att göra detta möjligt. Fotbollspengar har efter år av testande samlat de bästa tradingmetoder för att tjäna pengar på fotboll ! Jag använder mig av ett antal metoder med stor framgång. Sa jag att alla vinster är skattefria???
Är du verkligen seriös med din Sports Trading så är Fotbollspengar det bästa du kan hitta på marknaden idag anser jag.
www.Fotbollspengar.se

Vill du testa SportsBettingProfessor ??? Det är ett riktigt bra betting system som levererar vinster på lång sikt :) Klicka Här

Gillar du hästkapplöpning ? Lär dig att trada oddsen på Betfair med hjälp av detta geniala trading system och tjäna pengar redan idag ! Du kommer även att få förklarat hur du kan tjäna pengar på fotboll och andra sporter. Allt beskrivs i en enkel E-Bok :) Klicka Härsportsbettingprofessor.com

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar