fredag 30 april 2010

Nyhetsbrev ifrån Marketshark.

Det gick helt enligt planerna igår. Satt och trada på Liverpool - A.Madrid. Började först med ÖVER/UNDER 2,5. Trada tills oddset hade sjunkit till 1,30 (Då brukar jag gå över till en annan marknad då rörelserna försvinner) Men då gör ju Liverpool 1-0 och oddsen stiger till 1,85 ungefär. Perfekt ! Då är det bara att fortsätta på Över/Under 2,5.
Det gjorde jag 20-25 minuter in på andra halvlek sen var oddsen nere i 1,30 igen.

Söker du efter ett effektivt och lönsamt sätt för att tjäna pengar på nätet? Paid Surveys At Home hjälper dig att komma igång med dina drömmar.


Det var min sista trading match den här månaden och det kunde knappast bli bättre än det blev :)

Jag är medlem hos Marketshark.se Det är en webbsida som skickar ut nyhetsbrev varje månad om hur man ska kunna tjäna pengar på nätet. Det var faktiskt dem som gjorde att jag började med Betfair trading ! Så jag har fullt förtroende när dem skickar ut nyhetsbrev. Men för ungefär en vecka sedan blev jag lite skeptisk...

Nyhetsbrevet innehöll då ett system som man skulle tjäna pengar på Roulette. Nu var det inte vanlig RNG (Random Number Generator) Roulette detta gällde. För alla vet ju att alla Casino riggar sina Roulette bord så att man SKA förlora pengar. Det är så bara. Men detta gällde LIVE Roulette :)

Tyckte att det låter lite spännande och man har inget att förlora på att prova på det. Man kan spela med låtsaspengar och ändå få se dem "riktigt" numren som kommer upp. Sen har man 8 veckor på sig att få tillbaka pengarna från systemet om man inte är nöjd.

Systemet jag pratar om hittar ni HÄR

I nyhetsbrevet som Marketshark skickade ut så stod där att deras testpersoner hade tjänat 1800 SEK på en enda dag ! Det är rätt så fantastiskt på att bara spela Roulette :)

Jag är professionell Sport Trader på Betfair och jag använder mig av Fotbollspengar för att göra detta möjligt. Fotbollspengar har efter år av testande samlat de bästa tradingmetoder för att tjäna pengar på fotboll ! Jag använder mig av ett antal metoder med stor framgång. Sa jag att alla vinster är skattefria???Är du verkligen seriös med din Sports Trading så är Fotbollspengar det bästa du kan hitta på marknaden idag anser jag.www.Fotbollspengar.se

Gillar du hästkapplöpning ? Lär dig att trada oddsen på Betfair med hjälp av detta geniala trading system och tjäna pengar redan idag ! Du kommer även att få förklarat hur du kan tjäna pengar på fotboll och andra sporter. Allt beskrivs i en enkel E-Bok :) Klicka Här

sportsbettingprofessor.com

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar