onsdag 7 april 2010

In Play trading på CSKA Moskva - Inter.

HÄMTA DITT GRATISSPEL PÅ BETFAIR IDAG !
1.ÖPPNA ETT KONTO HOS BETFAIR.
2.SÄTT IN OCH SATSA 300 SEK PÅ ETT ELLER FLERA SPEL.
3.VINST ELLER FÖRLUST, BETFAIR BETALAR DIG 300 SEK !


Fast att det var en Champions League match så tyckte jag att det var svårtradat. Massor av pengar var i omlopp men det gick ändå trögt. Lyckades "bara" trada in 148 kr. Det är sämre än vanligt. Fick gå ner i insatser för jag märkte att stora belopp tog rent för lång tid till att få matchade. Det var Över/Under 2,5 mål.

Trada även med en av Fotbollspengars metod och den kunde jag "gröna ut" när Inter tog ledningen i sjätte minuten :) Där blev 390 kr.

Titta lite på Åtvidaberg - Kalmar FF efter Inter matchen för att se om där var några trading möjlighter. Såg att det stod 0-0 i 65:e minuten och det är mitt favoritläge för att trada. När en match är kryss i andra halvlek så brukar oddsen för att det ska bli kryss vara låga och gå ner väldigt snabbt. Då går det att tjäna pengar ! När det blir inspark till något av lagen kan man tjäna uppemot 5-6 ticks ! Sweet.
Använde trading på kryss när Arsenal spelade mot Wolverhampton i lördags och det var riktigt enkelt att tjäna pengar !!! :)

TillbakA till Kalmar matchen. Ungefär 5 miljoner var matchat i minut 65 och oddsrörelsen på kryss var minst sagt MINIMAL ! Så jag brydde mig inte om den matchen.

Gårdagens godbit var ju Barcelona - Arsenal ! Men där blev det ingen trading alls pga att jag saknar Viasat kanalerna. Följde matchen på gamla hederliga Text TV istället ;)

Dagen idag erbjöd som vanligt trading på hästar på morgonkvisten. Har avslutat min session för en stund sedan och det blev riktigt bra idag :) Hittade 2 hästar som jag trodde skulle gå ner i odds. Köpte "Having a Ball" för 5,8. Insats 1000 kr. 45 minuter senare sålde jag den till 5,4.
Köpte "Rubi Dia" till 5,1 för 1000 spänn. Sålde den till 4,6. I samma lopp hittade jag dagens bästa trading möjlighet.
Hästen Tell Halaf tradades i 3,15 och guide oddsen på Sportinglife ocg Racingpost var typ 5-6 ! Så med all säkerhet skulle denna hästen gå upp i odds. Satsa 1500 kr på BOKA oddset 3,15. Fler tänkte nog som jag för det tog 20 minuter sen var oddset uppe på 3,50 !!! Härligt när det går såååååå bra :)

Jag är professionell Sport Trader på Betfair och jag använder mig av Fotbollspengar för att göra detta möjligt. Fotbollspengar har efter år av testande samlat de bästa tradingmetoder för att tjäna pengar på fotboll ! Jag använder mig av ett antal metoder med stor framgång. Sa jag att alla vinster är skattefria???
Är du verkligen seriös med din Sports Trading så är Fotbollspengar det bästa du kan hitta på marknaden idag anser jag.
www.Fotbollspengar.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar