onsdag 21 april 2010

Första gången på länge...

HÄMTA DITT GRATISSPEL PÅ BETFAIR IDAG !
1.ÖPPNA ETT KONTO HOS BETFAIR.
2.SÄTT IN OCH SATSA 300 SEK PÅ ETT ELLER FLERA SPEL.
3.VINST ELLER FÖRLUST, BETFAIR BETALAR DIG 300 SEK !


Det var första gången på riktigt länge som jag hade en öppen position när det blev mål. Jag hade köpt in mig på Under 2,5 mål när Liverpool - West Ham spelade. Jag såg nästan omedelbart att min trade inte skulle fungera så som jag hade tänkt det så det var bara att scratcha den. Men... När jag ska göra det så hinner oddset gå upp en tick och jag klickar direkt på gröna ut knappen. Men problemet då var att Ngog i Liverpool gör 2-0 !
Efter det var det bara att vänta tills oddsen kom upp och "röda ut". Låg minus 350 SEK då. Hade tradat upp mig till 180 kr + när det hände så det var rätt surt. Men Men, det var bara att fortsätta. Det gjorde jag och i slutet av matchen fick jag in 2 trade som gav 70 respektive 80 kr och lite småtrades innan dess så när jag sammafatta det så blev där ändå 250 kr :) Så ett litet misstag behöver inte vara det värsta. Fast ingen vill erkänna det så gör ju faktiskt alla det någon gång ;) Ingen är perfekt i tradingvärlden.


Igår var det Inter - Barcelona ! Vilken match ! Det kommer att bli oerhört spännande och se hur Barcelona svarar på detta på Camp Nou nästa vecka. Inter plocka totalt bort Messi och Mourinho hade nog suttit och studerat hur Espanyol gjorde i lördagens match mot Barca. Var där några bra tradingmöjligheter då??? OF COURSE !
Det bästa med såna här matcher är att där är så mycket pengar som omsätts och med detta så sjunker och höjs odds på ett enastående sätt ! Ett grymt expempel på detta var när Maicon skada sig. Alla som trada såg att detta skulle ta lång tid så MASSOR av pengar ville SPELA på 4,5 mål. (Det var den marknanden som jag trada på just då) Oddset sjönk 9 tick !!!!!!!!!!! Helt sinnesjukt. Direkt när jag såg Maicon falla till marken så SPELA jag på Under 4,5 må för 2000 kr. Väntade sedan till det hade gått ner 5 tick och sålde då av min position. I samma situation hann jag göra en trade till och vann 1 tick extra :)

Igår hade jag aldrig en öppen position när det blev mål. Var väldigt fokuserad och alla trades jag gjorde var oerhört säkra. En riktigt bra Betfair tradare ska inte behöva ha någon öppen position när det blir mål. Då tradar man riktigt uselt.

På Liverpool matchen var jag riktigt trött och borde inte gått in och tradat.
Det viktigaste när man tradar är:

1: DISCIPLIN

2: VAR ALLTID FOKUSERAD

3: TRADA INTE ONYKTER ;)

Idag är det Champions League matchen igen ! Lyon - Bayern München :) Jag har inte Viasat kanalerna så kan inte se den. Men jag ska använda en av Fotbollspengars på matchen.

Vi som inte har Viasat behöver inte vara ledsna så länge :) Ikväll är det även Hull - Aston Villa på Canal+ så det kommer att bli trading på den matchen istället !

Jag är professionell Sport Trader på Betfair och jag använder mig av Fotbollspengar för att göra detta möjligt. Fotbollspengar har efter år av testande samlat de bästa tradingmetoder för att tjäna pengar på fotboll ! Jag använder mig av ett antal metoder med stor framgång. Sa jag att alla vinster är skattefria???
Är du verkligen seriös med din Sports Trading så är Fotbollspengar det bästa du kan hitta på marknaden idag anser jag.
www.Fotbollspengar.se

Vill du testa SportsBettingProfessor ??? Det är ett riktigt bra betting system som levererar vinster på lång sikt :) Klicka Här

Gillar du hästkapplöpning ? Lär dig att trada oddsen på Betfair med hjälp av detta geniala trading system och tjäna pengar redan idag ! Du kommer även att få förklarat hur du kan tjäna pengar på fotboll och andra sporter. Allt beskrivs i en enkel E-Bok :) Klicka Härsportsbettingprofessor.com

1 kommentar:

  1. Tjena!

    Tack för trevlig läsning!
    Vill tipsa om att lira på http://livebet365.se/poker/
    500 dollar i bonus och det är gott om fiskar! :)

    SvaraRadera