måndag 19 april 2010

Trada på ett hemmalag vid oavgjort.

HÄMTA DITT GRATISSPEL PÅ BETFAIR IDAG !
1.ÖPPNA ETT KONTO HOS BETFAIR.
2.SÄTT IN OCH SATSA 300 SEK PÅ ETT ELLER FLERA SPEL.
3.VINST ELLER FÖRLUST, BETFAIR BETALAR DIG 300 SEK !


Igår gick jag in och trada på Dortmund - Hoffenheim. Inte så jättemycket pengar i omlopp men ändå över 10 miljoner så det var en bra match att trada på. En match bör omsätta mer än 5 miljoner för att trading ska vara aktuellt annars är det för mycket tur som spelar roll då det kan ta väldigt lång tid för en trade att bli matchad. Tradar man längre positioner så har det inte så stor betydelse hur mycket pengar där är omsatt.

Jag brydde mig inte om Över/Under 2,5 mål igår. Det jag rikta in mig på var Dortmunds odds. Startoddset låg på 1,65 ungefär så det blir "billigt" att Boka och sedan Spela till ett högre odds. Det var precis så som jag jobbade igår Jag Boka på 1,65 och sen försökte jag vinna 1 tick hela tiden.

När jag gick in i en trade så fokusera jag på 3 saker.

1. När Hoffenheim fick inspark. Då hade Dortmunds odds en tendens att gå upp 1-2 tick för att sedan stabilisera sig igen.

2. När Hoffenheim fick hörna eller frispark nära mål. Då kunde man ibland vinna så mycket som 3-4 tick !

3. När matchbilden vände till Hoffenheims fördel. Hände inte så många gånger men när Dortmund fick skador på Zidan och en till som jag inte minns namnet på så tog Hoffenheim över rätt så rejält. Då gick Dortmunds odds upp 5-6 tick och där vann jag 3 tick.

Alla trades som jag gjorde var på 2000 kr. La alltid in ett BOKA spel först för att sedan lägga in ett SPELA bet 1 tick högre. Detta gjorde BetAngel automatiskt så man slipper den känslomässiga stormen när man ska gå ur ett trade för ibland kan det vara svårt när man ser att oddset går upp väldigt mycket. Då ligger man kvr för att vinna lite till ;) Känner ni igen det??? Jag har gjort det många gånger och givetvis blir där ett mål när det inte får bli ett mål ;) Så det har jag raderat från mitt huvud med hjälp av BetAngel.

När ett hemma eller bortalag har ett lågt odds så brukar jag trada på ett lag istället för Över/Under 2,5 mål. Men ska ni testa detta så trada då inte i början av matchen. Oddsen rör si inte speciellt mycket då. När det har gått 25-30 minuter så börjar oddset röra på sig och ibland riktigt rejält !

När Dortmund gjorde mål så la jag även in ett BOKA spel på att Dortmund inte skulle vinna matchen. Innan målet hade Hoffenheim haft väldigt många chanser till mål. Detta var ett chansspel pga att jag hade väldigt mycket grönt på båda lagen. Satsa 300 kronor på 1,21. Gissa om jag blev glad när Ibisevic nickar in 1-1 i 89:e minuten !!! Valde att inte "Gröna Ut" och där blev 300 kronor extra i kassan :)

Idag har vi Liverpool - West Ham att se fram emot ! Jag tror att Liverpool inte kommer att kämpa till 120% då laget ska spela mot A.Madrid den här veckan. Jag ska börja med Över/Under 2,5 mål för att sedan gå över till Matchodds marknaden om det fortfarande står 0-0 när 25-30 minuter har gått.

Jag är professionell Sport Trader på Betfair och jag använder mig av Fotbollspengar för att göra detta möjligt. Fotbollspengar har efter år av testande samlat de bästa tradingmetoder för att tjäna pengar på fotboll ! Jag använder mig av ett antal metoder med stor framgång. Sa jag att alla vinster är skattefria???
Är du verkligen seriös med din Sports Trading så är Fotbollspengar det bästa du kan hitta på marknaden idag anser jag.
www.Fotbollspengar.se

Vill du testa SportsBettingProfessor ??? Det är ett riktigt bra betting system som levererar vinster på lång sikt :) Klicka Här

Gillar du hästkapplöpning ? Lär dig att trada oddsen på Betfair med hjälp av detta geniala trading system och tjäna pengar redan idag ! Du kommer även att få förklarat hur du kan tjäna pengar på fotboll och andra sporter. Allt beskrivs i en enkel E-Bok :) Klicka Härsportsbettingprofessor.com

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar