tisdag 6 april 2010

Vinst på Golfen !

HÄMTA DITT GRATISSPEL PÅ BETFAIR IDAG !
1.ÖPPNA ETT KONTO HOS BETFAIR.
2.SÄTT IN OCH SATSA 300 SEK PÅ ETT ELLER FLERA SPEL.
3.VINST ELLER FÖRLUST, BETFAIR BETALAR DIG 300 SEK !


Jag rekommendera alla att BOKA Tiger Woods när oddset låg på 5,6. Ni som gjorde det kunde göra en fin vinst för oddset drifta upp till 6,4. Jag använde Trailing Stop så Bet Angel gick in och la in ett spel när oddset började röra sig neråt igen.

Jag BOKA på 5,6 och gick ur vid 6,2. Härligt att vinna innan turneringen ens har dragit igång :) När turneringen startar så hade jag tänkt att använda mig av olika strategier för att försöka tjäna lite pengar på golf. Jag har aldrig nånsin tradat på Golf så det ska bli spännande :)

Har precis avslutat min trading session nu på morgonen. Hittade 3 hästar som jag trodde skulle gå ner i odds och 2 gjorde det med 4 ticks men den tredje stannade kvar på samma odds hela morgonen. Använde mig av 1000 kr insats så det blev hyfsade vinster.

Ikväll är det live trading som gäller på CSKA Moskva - Inter. Kör nog på ÖVER/UNDER 2,5 mål och så ska jag använda en av Fotbollspengars metoder :)

Jag är professionell Sport Trader på Betfair och jag använder mig av Fotbollspengar för att göra detta möjligt. Fotbollspengar har efter år av testande samlat de bästa tradingmetoder för att tjäna pengar på fotboll ! Jag använder mig av ett antal metoder med stor framgång. Sa jag att alla vinster är skattefria???
Är du verkligen seriös med din Sports Trading så är Fotbollspengar det bästa du kan hitta på marknaden idag anser jag.
www.Fotbollspengar.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar