måndag 12 april 2010

TeamProfit.com

HÄMTA DITT GRATISSPEL PÅ BETFAIR IDAG !
1.ÖPPNA ETT KONTO HOS BETFAIR.
2.SÄTT IN OCH SATSA 300 SEK PÅ ETT ELLER FLERA SPEL.
3.VINST ELLER FÖRLUST, BETFAIR BETALAR DIG 300 SEK !


Då var det måndag igen ! Jag började min vecka med att gå till tandläkaren... Roligare kan man ha ;)

Blev ingen trading på hästar idag pga tandläkarbesöket men ibland kan det vara nyttigt med en liten paus.

Jag har hittat en bra blogg som också ägnar sig mycket åt trading på oddsbörser. Många bra och lärorika inlägg kan man få här ifrån :) Man kan även nu köpa en handbok om hur man ska trada på bästa möjliga sätt ! Du kommer säkert att lära dig något nytt när du skummar igenom alla inlägg.

Bloggen hittar ni på TeamProfit

Jag är professionell Sport Trader på Betfair och jag använder mig av Fotbollspengar för att göra detta möjligt. Fotbollspengar har efter år av testande samlat de bästa tradingmetoder för att tjäna pengar på fotboll ! Jag använder mig av ett antal metoder med stor framgång. Sa jag att alla vinster är skattefria???
Är du verkligen seriös med din Sports Trading så är Fotbollspengar det bästa du kan hitta på marknaden idag anser jag.
www.Fotbollspengar.se

Vill du testa SportsBettingProfessor ??? Det är ett riktigt bra betting system som levererar vinster på lång sikt :) Klicka Här

Gillar du hästkapplöpning ? Lär dig att trada oddsen på Betfair med hjälp av detta geniala trading system och tjäna pengar redan idag ! Du kommer även att få förklarat hur du kan tjäna pengar på fotboll och andra sporter. Allt beskrivs i en enkel E-Bok :) Klicka Härsportsbettingprofessor.com

2 kommentarer:

  1. Vad trevligt att du rekommenderar min blogg!!!
    Lite dålig på att uppdatera den. Försöker producera ett par inlägg i veckan, men ibland blir det lite mer sällan... :(

    SvaraRadera
  2. Jag rekommenderar bloggar och webbsidor som jag tycker man kan lära sig något ifrån och dina blogg är en sådan :) Du har ju redan skrivit många inlägg som är bra men att uppdatera är visserligen A och O ;)

    SvaraRadera