torsdag 29 april 2010

Ville så gärna trada på Barca - Inter...

HÄMTA DITT GRATISSPEL PÅ BETFAIR IDAG !1.ÖPPNA ETT KONTO HOS BETFAIR.2.SÄTT IN OCH SATSA 300 SEK PÅ ETT ELLER FLERA SPEL.3.VINST ELLER FÖRLUST, BETFAIR BETALAR DIG 300 SEK !

Jag hade så gärna viljat vara med och trada på Barcelona - Inter igår. jag såg massor av bra tradingmöjlighter i matchen... Men jag såg matchen hos min mormor och morfar istället. Vilken insats av Inter ! Detta förtjänade dem.

Ídag är det back on track igen med trading på Liverpool - A.Madrid ikväll :) Ska bli grymt kul. Även IFK Göteborg - Malmö FF spelas ikväll och några slantar slängs kanske in på den matchen.

Trading systemet på hästar fungerar fint inu. Det blev 2 vinnande trades idag och dem gav ungefär 150 kr vardera :)

Att kombinera mina trading metoder har visat sig vara fruktansvärt lönsamt !

Har väntat på att det ska gå lite sämre någon gång men det har inte hänt inu. Hoppas att det fortsätter såhär.

SportsBettingProfessor skickar ut spel varje kväll. Det är riktigt spännande att vakna på morgnonen och logga in på sitt konto för att se pengarna växa :) han får rätt väldigt ofta ! Jag har aldrig trott att man kan leva på vanlig BETTING men han gör nog faktiskt det......Jag är professionell Sport Trader på Betfair och jag använder mig av Fotbollspengar för att göra detta möjligt. Fotbollspengar har efter år av testande samlat de bästa tradingmetoder för att tjäna pengar på fotboll ! Jag använder mig av ett antal metoder med stor framgång. Sa jag att alla vinster är skattefria???Är du verkligen seriös med din Sports Trading så är Fotbollspengar det bästa du kan hitta på marknaden idag anser jag.www.Fotbollspengar.se

Vill du testa SportsBettingProfessor ??? Det är ett riktigt bra betting system som levererar vinster på lång sikt :) Klicka Här

Gillar du hästkapplöpning ? Lär dig att trada oddsen på Betfair med hjälp av detta geniala trading system och tjäna pengar redan idag ! Du kommer även att få förklarat hur du kan tjäna pengar på fotboll och andra sporter. Allt beskrivs i en enkel E-Bok :) Klicka Här

sportsbettingprofessor.com

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar