torsdag 8 april 2010

Trading på hästar och inför kvällens fotboll.

HÄMTA DITT GRATISSPEL PÅ BETFAIR IDAG !
1.ÖPPNA ETT KONTO HOS BETFAIR.
2.SÄTT IN OCH SATSA 300 SEK PÅ ETT ELLER FLERA SPEL.
3.VINST ELLER FÖRLUST, BETFAIR BETALAR DIG 300 SEK !


Trading sessionen på hästarna idag blev riktigt, RIKTIGT bra !!! Hittade bara 2 hästar som såg intressanta ut för trading men vilka guldkorn det var ! Den första hästen köpte jag på 5,5 för 2000 kronor. Det var ett rejält överodds i mina ögon och det stämde bra det ! Efter en timme ungefär hade oddset gått ner till 5,0 och då la jag in en BOKA order.

Häst nummer 2 var ännu bättre !!! Här köpte jag ett odds för 6,8 för 2000 kronor. Racingpost och Sportinglife hade denna som favorit att vinna loppet och guide oddsen var 3,5 och 4. Alla bookmakers odds låg runt 4 till 5 så 6,8 kändes aningen för högt. Hur bleev det??? Joo, oddset börja falla men det tog ungefär 2 timmar. La in en BOKA order när oddset hade nått 5,7 så det blev en rejäl slant idag :)

Ikväll hoppas jag kunna bättra på lönen för idag. Det bjuds ju på fotboll ifrån Europa League idag. Liverpool - Benfica går på TV4 Sport så det blir trading på den matchen. Blir först Över/Under 2,5 mål sen om det är kryss i andra halvlek så går jag över till Matchodds marknaden.

Många frågar mig om jag fortsätter att trada på Över/Under 2,5 även om det blir ett tidigt mål i matchen ? Både ja och nej. Men oftast går jag över till 3,5 mål om där är bra likviditet. Blir det fler mål kan jag gå över till 4,5 också. Men det är sällan jag behöver göra det.

Jag ska även köra 2 av Fotbollspengars metoder idag så om allt blir som jag har tänkt det så ska det nog kunna bli mellan 1000-1500 kronor idag :) Det är ju inte fy skam ! Men vi får se.

Förresten, fan vad kul att det är ett lag från Frankrike. Ett lag ifrån Spanien. Ett lag ifrån Italien och ett lag ifrån Tyskland i semifinal i Champions League !!!

Jag är professionell Sport Trader på Betfair och jag använder mig av Fotbollspengar för att göra detta möjligt. Fotbollspengar har efter år av testande samlat de bästa tradingmetoder för att tjäna pengar på fotboll ! Jag använder mig av ett antal metoder med stor framgång. Sa jag att alla vinster är skattefria???
Är du verkligen seriös med din Sports Trading så är Fotbollspengar det bästa du kan hitta på marknaden idag anser jag.
www.Fotbollspengar.se

Vill du testa SportsBettingProfessor ??? Det är ett riktigt bra betting system som levererar vinster på lång sikt :) Klicka Här

Gillar du hästkapplöpning ? Lär dig att trada oddsen på Betfair med hjälp av detta geniala trading system och tjäna pengar redan idag ! Klicka Härsportsbettingprofessor.com

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar