fredag 9 april 2010

Synd att man inte är en gambler...

HÄMTA DITT GRATISSPEL PÅ BETFAIR IDAG !
1.ÖPPNA ETT KONTO HOS BETFAIR.
2.SÄTT IN OCH SATSA 300 SEK PÅ ETT ELLER FLERA SPEL.
3.VINST ELLER FÖRLUST, BETFAIR BETALAR DIG 300 SEK !


Idag hade jag viljat vara en gambler ! Trada på en häst imorse och köpte oddset 8,4 för 5000 kronor. Nu i eftermiddag hade oddset gått ner till 7,4 och då trada jag ut. Men loppet gick redan 14:50 så jag titta på det live. Min häst som jag hade tradat på vann loppet och hade jag varit en gambler och legat kvar med min satsning så hade jag vunnit 38.000 SEK ungefär ;) Men jag fick nöja mig med 400 SEK istället... Jag tror nog ändå att det lönar sig i det långa loppet att vara en Sports Trader :) Hade min häst inte vunnit så hade det svidit rejält i plånboken !

Jag är professionell Sport Trader på Betfair och jag använder mig av Fotbollspengar för att göra detta möjligt. Fotbollspengar har efter år av testande samlat de bästa tradingmetoder för att tjäna pengar på fotboll ! Jag använder mig av ett antal metoder med stor framgång. Sa jag att alla vinster är skattefria???
Är du verkligen seriös med din Sports Trading så är Fotbollspengar det bästa du kan hitta på marknaden idag anser jag.
www.Fotbollspengar.se

Vill du testa SportsBettingProfessor ??? Det är ett riktigt bra betting system som levererar vinster på lång sikt :) Klicka Här

Gillar du hästkapplöpning ? Lär dig att trada oddsen på Betfair med hjälp av detta geniala trading system och tjäna pengar redan idag ! Du kommer även att få förklarat hur du kan tjäna pengar på fotboll och andra sporter. Allt beskrivs i en enkel E-Bok :) Klicka Härsportsbettingprofessor.com

4 kommentarer:

 1. Hej, Har kollat lite på hästar med , när du löser ut den du hade spelat på för 5000 så blir det ju ganska dyrt att gröna ut va?
  det blir väl 7,4*5000= 37 000 kr eller ?

  SvaraRadera
 2. Tjena :) Nää, det blir inte riktigt rätt det. För när man BOKAR ett spel så måste man alltid dra ifrån 1 från boka oddset. Till exempel 7,4 blir egentligen 6,4. 9 blir alltid 8, 14 blir alltid 13 osv. Detta gäller BARA när man BOKAR spel. När man SPELAR vanligt (Blå rutor) då får man det oddset som står. Till exempel, 8,4 är 8,4.
  Så jag spela till oddset 8,4 för 5000 kr. Om hästen skulle vinna så skulle jag vinna 37.000 SEK. Men jag trada ut vi 7,4 och då kunde jag ha valt att satsa 5000 på BOKA 7,4. Hade då hästen vunnit hade jag cashat in 5000 SEK men hade den förlorat hade jag gått +-0. Nu valde jag att gröna ut och vinna 600 kronor ungefär hur det än gick i loppet. Jag skrev 400 kr men jag förlora 200 på en chans LAY i ett lopp.
  Jag hoppas att du förstår min förklaring :)

  SvaraRadera
 3. ok hur mycket skrev du på boka sen då när du skulle gröna ut?

  SvaraRadera
 4. 5675 kr satsade jag. Mellanskillnaden blev vinst för :) Men du kan enkelt få reda på hur mycket man ska satsa för att vinna lika mycket hur det än går. Gå in på Arbcruncher i högerspalten här på bloggen :)

  SvaraRadera