torsdag 22 april 2010

Kunde ju varit lättare...

HÄMTA DITT GRATISSPEL PÅ BETFAIR IDAG !
1.ÖPPNA ETT KONTO HOS BETFAIR.
2.SÄTT IN OCH SATSA 300 SEK PÅ ETT ELLER FLERA SPEL.
3.VINST ELLER FÖRLUST, BETFAIR BETALAR DIG 300 SEK !


Det var inte helt lätt att trada på Hull - Aston Villa igår. Det var hyfsat mycket pengar i omlopp men rörelserna var inte så stora. De flesta valde givetvis Bayern München - Lyon som tradingobjekt. Men visst var där pengar att göra på Hull - Aston Villa !

Först och främst så trodde jag på en målsnäl historia mellan Bayern München - Lyon. Så där använde jag mig av Fotbollspengar för att att casha in lite cash :) Det blev ju bara 1-0 så min analys var klockren.

På hela första halvlek av Hull - Aston Villa så gjorde jag.... INGENTING. Rörelserna i oddsen var minimala och det var oerhört svårt att hitta bra trading möjligheter.

Jag hoppades att det skulle stå 0-1 när andra halvlek startade och så var fallet. Då gick jag först in i Över/Under 2,5 mål marknaden och när oddset börja röra sig neråt började jag min trading. Gick riktigt bra tills den läskiga skadan på Vennegor of Hesselink ! Såg någon det? Han föll helt medvetslös till marken.

Det sjuka när något sånt är att det går att tjäna STORA pengar på trading !!! Det var precis det jag gjorde. Satsa 2000 kr direkt när domaren blåste av. Väntade i 4-5 minuter (Spelet var avbrutet i 7:30 minuter ! ) och sen sålde jag av min position och lyckades vinna 7 tick. Sweet ! Hann göra 2 trades till men bara en av dem blev lyckad. Den andra scratcha jag. Inte kul för Hesselink men desto roligare för mig...

Där var en situation till som kommer att sitta kvar på näthinnan länge. När skadan skede så tog ju detta 7:30 minuter. Det betyder att stopptiden måste vara enorm i matchen tänkte jag. Arna Hegefors nämde uppemot 10 minuter kommer det säkert att bli.

Detta tänkte jag utnyttja till 100% !!! När det närma sig minut 90 så så reser sig fjärdedomaren upp och visar 10 minuter på skylten !!! i detta ögonblick ville någon SPELA 20.000 SEK till oddset 1,30 !!!!!!!!!!! Detta var ett guldläge och jag klickar direkt på oddset. Insatsen var 5000 kr men jag fick bara 3800 matchat.
Med 10 minuters stopptid så kommer oddset att gå upp. Vet ni vad som hände??? Oddset steg till 1,42 ! Nu kunde jag välja av 2 scenarior:

1: Ligga kvar med mitt vad för oddset kommer att ligga på 1,42-1,40 i cirka 4-5 minuter. Blir det ett mål vinner jag 5000 kr.

2: Jag kan välja att trada ut till oddset 1,42.

Vad gjorde jag??? Det blev en blandning kan man säga. Jag satsa lite på 1,42 och vänta. Satsa lite mer på 1,41. När oddset börja störtdyka så tog jag mig ut på 1,38 och 1,37. Det blev en bra vinst men tänk om någon hade gjort mål ???? ;) Det hade varit grymt. Men så blev inte fallet och vinsten blev riktigt fin ändå.

Har precis avslutat mitt tradingpass på hästarna och idag lyckades jag hitta 3 hästar som alla sjönk i odds ! GUTT !

Ikväll gäller trading på A.Madrid - Liverpool. Brukar ha lite problem med Liverpool när jag tradar men idag ska det gå bra :)

Jag har ett kul projekt på gång. Håller på att spela in en freestyle video i fotboll så alla som läser bloggen kan se mina fotbollstrix. Bara en kul grej. Lägger upp videon på bloggen så fort jag är färdig med den :)

Förresten, här har ni Eddie Gustafsson när han bryter benet... KÄNSLIGA MÄNNISKOR VARNAS !!!!!!! Det sjuka är att det blev GULT kort !!!!!!!!Jag är professionell Sport Trader på Betfair och jag använder mig av Fotbollspengar för att göra detta möjligt. Fotbollspengar har efter år av testande samlat de bästa tradingmetoder för att tjäna pengar på fotboll ! Jag använder mig av ett antal metoder med stor framgång. Sa jag att alla vinster är skattefria???
Är du verkligen seriös med din Sports Trading så är Fotbollspengar det bästa du kan hitta på marknaden idag anser jag.
www.Fotbollspengar.se

Vill du testa SportsBettingProfessor ??? Det är ett riktigt bra betting system som levererar vinster på lång sikt :) Klicka Här

Gillar du hästkapplöpning ? Lär dig att trada oddsen på Betfair med hjälp av detta geniala trading system och tjäna pengar redan idag ! Du kommer även att få förklarat hur du kan tjäna pengar på fotboll och andra sporter. Allt beskrivs i en enkel E-Bok :) Klicka Härsportsbettingprofessor.com

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar