lördag 2 augusti 2014

Tradingspel nummer 63: Strömsgodset - Sogndal

Nu rullar strax säsongerna ute i fotbollseuropa igång och det är alltid lika roligt :) Dels för underhållningens skull men framförallt för att jag ska börja tjäna pengar på sports trading igen ! Efter VM så blev det lite välbehövlig semester men nu ska jag starta upp så smått igen.

Under hela augusti månad kommer jag att köra ett kanonerbjudande där man kan få min sports arbitrage guide utan någon extra kostnad. Detaljer om detta hittar du längst upp på bloggen i den fyrkantiga rutan. Har du inte införskaffat ett medlemskap hos Fotbollspengar 5.0 så är den allra bästa tiden nu strax innan säsongerna börjar. Då kan du i lugn och ro läsa igenom materialet för att sedan följa mina spel och hitta egna när matcherna sparkas igång! Let's gooooooo och häng på!

Nu till dagens tradingspel !

Strömsgodset har sina vana trogen att nästintill vara omutliga på sin hemmaplan. 9 hemmamatcher har resulterat i 7 vinster, 1 oavgjord och 1 förlust. Förlusten kom faktiskt i den senaste hemmamatchen (0-2 mot Vålerenga den 19:e Juli) så laget lär koka av revanschlust tror jag. Efter den matchen slogs Sandnes Ulf tillbaka med 1-3 ganska enkelt så någon fara med formen tror jag inte att det är.

Ska laget ha någon chans till ligatiteln så måste man vinna såna här matcher. Man ligger tvåa i nuläget och det är inte fy skam men men har hela 9 poäng upptill serieledande Molde! Det är ett ganska stor försprång att ta in och då har man definitivt inte råd med poängmissar i såna här fighter. Dessutom på hemmaplan!

Sogndal har skrapat ihop 19 poäng på 17 kamper såhär långt. Inte så värst imponerande. Anledningen till detta stavas "kasst bortaspel". 1-2-5 är ingen skrämmande bortastatistik och man har endast lyckats göra 7 mål på dessa 8 matcher. Det är bara Sandnes Ulf som har sämre bortaspel i hela ligan.

Ingen vinst på de 5 senaste bortamatcherna och generellt sett är formen inte alls bra då man har 3 förluster och 1 oavgjord på sina 4 senast spelade matcher.

Jag tror att jag har övertygat de flesta om att tradingmetoden "Fegisen" passar som handen i handsken i den här matchen. Bör bli en trygg vinst så som jag ser det. Hoppas kunna starta den nya fotbolls- och tradingsäsongen på bästa sätt :)

Tradingmetod: Fegisen

Oddsbörs: @ Betfair


Försäkringar: Helförsäkring


Resultat: HÖSTSÄSONGEN BÖRJADE PÅ ALLRA BÄSTA SÄTT !!! Cash in på kontot hur enkelt som helst :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar