söndag 24 augusti 2014

Speltips nummer 76: Tottenham - QPR

Jag såg Spurs match mot West Ham i premiären och det var verkligen inte imponerande på något sätt. Visst, utvisningen ställde till det en hel del men innan dess så var man inte alls då heller särskilt vassa. Man hade oerhörd tur och inte minst när man lyckades peta in 0-1 på stopptid.

Tottenham har även varit aktiva i veckans Europa League kval och där blev det vinst mot AEL Limassol med 1-2. Men det cyprioterna tog ledningen och den höll dem till slutet av matchen då Tottenham lyckades vända på steken. Ett mycket bra resultat att ta med sig hem till White Hart Lane när returen spelas nästa vecka.

QPR, med Harr Redknapp i spetsen, gjorde väldigt många hemmasupportar besvikna när laget förlorade premiären mot Hull med 0-1. Det är verkligen en match där QPR måste ta poäng om inte Premier League sejouren ska bli ettårig. Men jag tror nog att förlusten var ett riktigt "wake up call" för spelarna så man lär vara taggade idag.

I förra säsongens The Championship så var QPR:s melodi som den brukar vara. Ett tight och tufft försvarsspel och sen försöka vinna sina matcher med 1-0 eller 2-0. Detta är något som Redknapp är expert på. Idag lär det verkligen inte bli någon skillnad då man lirar mot ett förmodat topplag och det på bortaplan. Sen ska man även tillägga att Tottenham har sett ganska trubbiga ut i säsongsupptakten när det gäller det offensiva spelet och mot QPR lär man inte få något gratis på offensiv planhalva.

1,50 på en hemmavinst ? Löjligt lågt. Allt värde finns i kryssoddset då det i skrivande stund ligger på 4,5. Men jag lirar inget "rakt kryss" utan jag väljer istället att spela med No4-Strategin (gick väldigt bra igår i Derby - Fulham matchen) då oddsen är väldigt tilltalande enligt mig.

Känns på förhand som en väldigt säker vinst :)

Tradingmetod: No4-Strategin

Oddsbörs: @ Betfair


Resultat: FÖRLUST !!! QPR var verkligen inte med i matchen... Väldigt överraskande med en 4-0 vinst för Tottenham... 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar