söndag 17 augusti 2014

44/50 tradingplatser är tagna - Endast 6 kvar!

Jag tycker tiden går jäkligt fort. Redan den 17:e augusti idag... Hösten är på intåg och inte minst i Skåneland där vi idag har runt 16-17 grader. För 1,5 vecka sedan ungefär hade vi uppemot 30 grader... Trist och tråkigt med höst/vinter och mindre soltimmar under dagen kanske många tycker ? Men... då vet jag exakt vad du behöver för att piggas upp igen!

Du behöver börja tjäna pengar på sports trading precis som jag gör :) För det måste du hålla med om, att tjäna pengar gör en inte precis deppig och trött ?

Har du följt mina tradingspel här på Fotbollstradaren så är du mycket väl medveten om vilken guldgruva tradingmetoderna från Fotbollspengar 5.0 är. Sedan 2009 (när den här bloggen slog upp portarna) så har jag tjänat hundratusentals kronor på att enbart använda mig av metoderna som står beskrivna i materialet. Det är ren och skär fakta och inget som har "finputsats" för att det ska låta bra. Om du har varit inne på amerikanska sajter som vill sälja något till dig så förstår du precis vad jag menar...

Men under åren har jag aldrig riktigt kunnat förmedla exakt hur jag gör och tänker när det gäller mina tradingspel. Jag får nämligen inte avslöja exakt hur tradingmetoderna fungerar då dessa är copyright skyddade. Är inte så sugen på att hamna i blåsväder med personerna som står bakom produkten Fotbollspengar. Då jag också har ett samarbete med dem sedan en tid tillbaka så vore detta som att skjuta sig själv i foten.

Ny tradingtjänst testades under VM i Brasilien


För att komma runt problemet med att inte kunna uttrycka sig så som jag vill här på Fotbollstradaren.com så testade jag en ny tjänst under VM slutspelet. Det var en prenumerationstjänst som kostade 49 kr. Tjänsten gällde från dagen då VM började till den dagen VM avslutades. Ungefär 1 månad med andra ord.

Jag startade upp en ny blogg som du hittar på http://fotbollscash.blogspot.se/. Ingen som inte hade betalat prenumerationsavgiften skulle kunna surfa in på sajten. Konceptet var enkelt. Det var nämligen exakt likadant som på den här bloggen, men den stora skillnaden var att jag kunde diskutera samtliga sports trading metoder från Fotbollspengar 5.0 helt fritt! Inga restriktioner alls. Varför ? Jo, för att samtliga prenumeranter hade köpt Fotbollspengar 5.0. Detta är nämligen ett krav om man ska kunna gå med i tjänsten.

För att sammanfatta hela månaden så var det väldigt roligt och där var väldigt bra aktivitet i form av kommentarer innan, under och efter matcherna. Alla var väldigt nöjda. Iallafall de som jag har hört ifrån. Blev det en succé så skulle jag fortsätta och det tänker jag också göra. Jag kör mellan september-oktober och jag tar då in 50 stycken prenumeranter. Just nu har jag 44 platser av 50 som är tagna. Så endast 6 stycken kvar.

Är du intresserad så får du gärna anmäla ditt intresse. Detta gör du genom att skicka en intresseanmälan via E-Post.

Min E-Post adress är:

tjana-pengar-pa-internet@hotmail.com

Det kostar 49 kr och det är mellan perioden september-oktober. Vad får man för pengarna ? Jo, du kommer att få:

1. Tradingspel där jag använder metoderna från Fotbollspengar 5.0

2. Analyser av matcher (hur jag tänker och varför jag tänker så)

3. Beskrivning om hur jag tänker agera i varje match och vid olika scenarion som kan inträffa.

4. Livehjälp när matcherna är igång. Inte i varje match kanske, men jag ska alltid försöka vara aktiv och berätta hur jag tänker under matchens gång. Just här kan man lära sig otroligt mycket och därmed bli en bättre trader.

5. Diskutera med andra sports trading entusiaster om vilka metoder som är bäst, vad man ska tänka på, vad som kan förbättras och varför inte tipsa om egna metoder som du kanske själv har kommit på eller läst om någonstans ?

Och mycket, mycket mer!

Tanken är att samla ett sports trading lag där jag fungerar som coachen. Jag tipsar om spelen (givetvis får alla ge förslag på bra spel, jag tar gärna emot såna!) men alla hjälps åt. Där finns alltid plats för att lära sig något nytt av en annan person och just detta är tanken när september startar.

Så vad säger du, vill du vara med i världens bästa tradingteam och börja tjäna pengar på oddsbörsen Betfair ? Som sagt, finns bara 6 platser kvar så det gäller att agera snarast om du vill säkra en plats!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar