lördag 23 augusti 2014

Speltips nummer 75: Sevilla - Valencia

Att tipsa om spel i premiärmatcher är alltid riskfyllt. Man har inte så bra koll på var lagen står och hur bra dem egentligen är. Man kan se en del genom att titta på och analysera träningsmatcherna inför säsongen men i det stora hel betyder dessa matcher inte så värst mycket. En ligapremiär innebär en helt annan atmosfär och därför en helt annan motivation bland samtliga spelare.

Sevilla är alltid ett väldigt sevärt lag. Enligt mig så lirar Sevilla roligare fotboll är Barcelona så de hamnar på min andraplats över "sevärda La Liga lag". Förstaplatsen måste jag tillägna Real Madrid. Där är alltid bra fart i Sevillas matcher och inte minst när laget spelar på sin hemmaplan.

Träningsmatcherna inför säsongen har sett ganska bra ut. Har blivit stabila segrar utan insläppt mål men det har också blandats med t.ex hemmaförlust mot Sampdoria med 0-2 och givetvis 2-0 förlusten mot Real Madrid i Cardiff. Matchen mellan Champions League mästarna och Europa League mästarna.

Kommer garanterat att vara en elektrisk stämning på Sánchez Pizjuán stadion ikväll och Sevilla lär vara taggade till tusen!

Valencia har faktiskt spelat väldigt fin fotboll på försäsongen. 1-3 vinst mot Benfica och en 2-1 vinst mot Milan är inget som hamnar i skymundan. Sen har man även hunnit med att få däng av Manchester United med 2-1. Känslan är trots detta att Valencia inte kommer att göra en särskilt bra säsong. Man brukar väga lite för lätt mot de allra bästa klubbarna och då inte minst på bortaplan där man alltid har stora problem.

Idag lär inte vara något undantag tror jag. Sevilla känns som en riktig "dark horse" den här säsongen och man lär dominera matchbilden ikväll. En match med minst 2-3 mål förväntar jag mig och stor fördel Sevilla. Med andra ord, inte så konstigt att jag väljer att använda mig av Huvudsystemet.

(Huvudsystemet och 16 andra sports trading metoder hittar du i Fotbollspengar 5.0 manualen. Manualen köper du smidigt och enkelt genom att surfa in på den här sajten. Sen är det bara att kopiera mina sports trading spel som jag lägger ut här på Fotbollstradaren.com för att börja tjäna skattefria pengar inom snar framtid)

Tradingmetod: Huvudsystemet

Oddsbörs: @ Betfair


Resultat: KUNDE KNAPPAST BLI ETT BÄTTRE SCENARIO ! Här kunde man enkelt gröna hem en säker vinst :) 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar