lördag 23 augusti 2014

Speltips nummer 73: Strömsgodset - Stabaek

Strömsgodset har 10 poäng upptill serieledande Molde med 10 matcher kvar att spela. Visst, där finns sammanlagt 30 poäng kvar att spela om men känslan är ändå att Molde inte kommer tappa försprånget. Men ett tappert försök kommer Strömsgodset givetvis att göra och då anser jag nyckeln vara att man inte tappar poäng på hemmaplan där man är oerhört starka.

Men i de två senaste hemmamatcherna har man faktiskt inte lyckats vinna. Först en 0-2 förlust mot Vålerenga (den första den här säsongen) och sen blev det bara 1-1 mot Sogndal. Ett mycket svagt resultat. Man brukar ju säga tredje gången gillt och idag har man den "perfekta motståndaren" enligt mig för att lyckas.

Stabaeks försvarsspel under säsongen har varit under all kritik. Man är de lag som släppt in flest mål hittills av samtliga lag i ligan. 40 insläppta på 20 matcher... Det är 2 insläppta per match... Ett sådant givmilt försvarsspel håller inte mot de bättre lagen och med tanke på detta bör man få ganska stora bekymmer i dagens kamp.

Men där finns ändå lite kvalité. 4-1 vinst hemma mot Rosenborg den 3:e augusti möttes upp av en imponerande 2-2 match borta mot serieledande Molde den 10:e augusti. Men efter det var det tillbaka till förlusterna då det i senaste matchen blev 1-3 hemma mot Odd.

Lite övrig statistik är att Stabaek släppt in minst 1 mål i de senaste 19 matcherna och man har släppt in minst 1 mål i samtliga sina bortamatcher den här säsongen. Statistik som styrker detta sports trading lir ännu mer!

Jag gillar vilket odds man får på huvudmarknaden när man ska lira med metoden "Fegisen" och framförallt så gillar jag försäkringsoddset :) Så det vore konstigt om man inte testar den valda tradingmetoden i den här matchen.

Tradingmetod: Fegisen

Oddsbörs: @ Betfair


Försäkringar: Starta med en halvförsäkring

Resultat: STRÖMSGODSET SVEK REJÄLT... BARA ATT TA FÖRLUSTEN OCH GÅ VIDARE.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar