fredag 22 augusti 2014

Speltips nummer 72: Angers - Chateauroux

Angers har blivit ganska stor favorit i den här matchen och det är inte alltför ofta som man ser såhär tydliga favoriter i Ligue 2 matcher. Ett odds på runt 1,60 för hemmavinst kan kanske verka väldigt lågt till en början men jag tycker faktiskt att det är helt i sin ordning. Låt mig förklara varför.

Under förra säsongen så såg Angers länge ut som en kandidat att ta sig upp i seriesystemet och då avancera till Ligue 1. Men efter en nästintill katastrofal andrahalva av säsongen där man bara lyckades vinna 2 av 13 matcher (!) så krossades den drömmen ganska brutalt. Svårt att förklara vad som hände där. Känns som att man är på jakt efter att visa alla den här säsongen att man inte är ett lag som klappar ihop när det verkligen gäller.

Hemmaspelet har än så länge varit 100 procentigt. Men då har man endast lirat 1 hemmamatch. Där blev det en stabil 2-0 mot Arles-Avignon. Förra säsongen var man även väldigt starka på hemmaplan. Då löd statistiken 8-7-4.

Dagens motståndare, Chateauroux, har inte börjat sin säsong på bästa sätt. 2 raka förluster och 0-4 i målskillnad... Men i förra matchen fick man iallafall se lite ljus i tunneln då man lyckades vända ett 0-1 underläge i paus till vinst med 3-2 hemma mot Clermont.

Chateauroux är vad man kallar för ett "klassiskt hemmalag". Hyfast svårspelade när man lirar hemma men när det gäller bortamatcher så är man totalt urusla... Så var iallafall fallet förra säsongen då man endast vann 1 bortamatch och det var mot Bastia. Den slutgiltiga bortastatistiken landade på 1-6-12. Minst sagt uselt.

Efter den första bortamatchen den här säsongen så finns där inget som talar för någon förändring. 3-0 förlust blev det mot Créteil den 8:e augusti.

Jag var först sugen på Cashmakermetoden men då oddset inte är speciellt tilltalande + att det är Ligue 2 vi snackar om så borde Vänta-In-Lägre-Odds-Metoden passa bra. Jag kommer att vänta tills 25-30 minuter har passerat och sedan kommer jag att kliva in i handlingarna om läget finns kvar. Då utan några försäkringar.

Tradingmetod: Vänta-In-Lägre-Odds-Metoden

Oddsbörs: @ Betfair


Resultat: FÖRLUST !!! Spel blev aktuellt men matchutvecklingen blev inte helt som jag hade tänkt mig... Men förlusten landade "bara" på 270 kr och det ska jag försöka ta igen under lördagen och söndagen :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar