lördag 23 augusti 2014

Speltips nummer 74: Derby - Fulham

Derby fick bita i det sura äpplet för första gången säsongen 2014/2015 i sin senaste match. Efter en svängig tillställning så blev Charlton för svåra och förlusten skrevs till 3-2. Jag hade på förhand aldrig tippat att Derby skulle släppa in hela 3 mål mot ett lag som Charlton... Trots bortaplan.

Just av denna anledningen så känns det som att Derby har filat lite extra på försvarsspelet inför den här matchen. Där kommer garanterat att vara en helt annan skärpa och koncentration hos hemmalaget idag. Innan 3-2 förlusten mot Charlton så hade man nämligen inte släppt in ett enda mål. 1-0 vinst mot Rotherham och efter det blev det 0-0 borta mot Sheffield W. Så där finns med andra ord bättre kvalitet när det gäller det defensiva spelet än det som vi såg mot Charlton.

Fulham var innan säsongen startade en av favoriterna till att ta sig upp i Premier League. Lag som åker ut PL tenderar oftast att bli favoriter till just detta. Märkligt då man oftast blivit av med i stort sett hela laget och fått ersätta med "sämre" och "billigare" pjäser. Men iallafall, var man favorit till att ta sig upp innan The Championship satte igång så är man verkligen inte det nu...

3 matcher. 3 förluster. Bara 1 mål framåt.

Så lyder Fulhams dystra statistik såhär långt. Men trots 3 förluster så har man inte varit jättekassa i sina matcher. Försvarsspelet har fungerat rätt bra (Två 0-1 förluster på de två senaste matcherna) men det är offensiven som inte alls har fungerat då man endast lyckats göra 1 mål och det kom i premiären mot Ipswich (2-1 förlust).

Idag ska man spela en av säsongens klurigaste bortamatcher och det kommer inte bli lätt. Men den här matchen lär innehålla 2 lag som inte riktigt har hittat formen inu. 2 osäkra lag. Och då framförallt Fulham. Känns på förhand som att Fulham kommer att gå för 1 pinne då de lär vara nöjda med detta och sedan bygga vidare i nästa match.

Med tanke på detta så anser jag oddset på oavgjort vara ganska prisvärt. Jag väljer därför att lira oavgjort till oddset 4,0. 3/10 units. Här rör det sig om vanlig betting och jag spelar på matchen hos Pinnacle.

När det gäller tradingen så väljer jag att lira med:

Tradingmetod: No4-Strategin

Oddsbörs: @ Betfair


Resultat: RÄTT !!! Men i andra halvlek tappade Fulham allt och förlorade med 5-1... Vad gjorde det då man redan hade låst in vinsten :) +430 kr blev det !

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar