torsdag 21 augusti 2014

Speltips nummer 70: Trabzonspor - Rostov

Då var det dags för Europa League kval och vi har väldigt många torsdagsmatcher att se fram emot. Jag har synat en va dessa och hittat ett väldigt trevligt speltips där jag kommer att använda mig av Säkerhetsbältesmetoden.

Trabzonspor har inte precis imponerat i sina 2 vänskapsmatcher. Först blev det en 2-0 förlust mot Köln och sen var det dags för en 3-1 förlust mot Augsburg. Båda matcherna var på bortaplan. Men nu är det dags för hemmamatch och turkiska lag överlag brukar alltid vara väldigt svårspelade på sina hemmaplaner.

Rostov hör hemma i den ryska högstaligan och den har varit igång sedan den 3:e augusti. 4 matcher har Rostov hunnit med att spela och det har verkligen börjar illa om man ska använda milda ord. 0 vinster, 1 oavgjord och 3 förluster lyder statistiken... Man förlorade bland annat premiärmatchen mot CSKA Moskva med hela 7-3 ! Visst, CSKA är ett av Rysslands bästa lag men 7-3 i en premiärmatch ? Det är skandal på hög nivå enligt mig.

I senaste matchen blev det en hemmaförlust mot Krasnodar med 0-2 så formen och självförtroendet är väldigt lågt just nu. Jag tror att man får stora bekymmer mot ett heltaggat Trabzonspor som äntligen får spela inför sina fanatiska hemmafans. Det är även möte 1:2 så Rostov lär inte "toksatsa" utan man kommer förmodligen låta Trabzonspor hålla i tyglarna och föra matchen större delen av tiden.

Med andra ord, en perfekt match för att använda sig av den enkla och lönsamma Säkerhetsbältesmetoden med försäkring såklart :)

(Säkerhetsbältesmetoden och 16 andra sports trading metoder hittar du i Fotbollspengar 5.0 manualen. Manualen köper du smidigt och enkelt genom att surfa in på den här sajten. Sen är det bara att kopiera mina sports trading spel som jag lägger ut här på Fotbollstradaren.com för att börja tjäna skattefria pengar inom snar framtid)

Tradingmetod: Säkerhetsbältesmetoden

Oddsbörs: @ Betfair


Försäkringar: Helförsäkring

Resultat: INGET SNACK !! En enkel vinst och jag lyckades casha in 740 kr :)

1 kommentar: