söndag 17 augusti 2014

Tradingspel nummer 68: Marseille - Montpellier

Marseille inledde sin säsong genom att spela 3-3 borta mot Bastia. Ett udda resultat kanske många tycker men med tanke på Marseilles spelstil så är det lite hawaii stuk över det hela när laget lirar. Det lär nog inte bli mindre av den varan nu när Loco Marcelo Bielsa (galningen Marcelo Bielsa) har tagit över som huvudtränare i klubben.

Montpellier inledde sin säsong med att förlora hemma mot Bordeaux. 0-1 blev slutresultatet. En svår match så inget att skämmas över. Idag blir det inte lättare då man spelar mot ett "bättre lag" och det på bortaplan...

Tidigare möten mellan dessa klubbar har varit väldigt målrika. I april 2014 vann t.ex Marseille med 2-3 och under 2013 blev resultaten 2-0 och 3-2 vinster till Marseille.

Med tanke på Bielsas intåg och Marseilles förstamatch för den här säsongen så ser jag ingen anledning till varför detta inte skulle fortsätta i samma anda. Därför väljer jag att testa Huvudsystemet i den här matchen. Kör lite "fegt" från början och startar upp med en liten försäkring.

Tradingmetod: Huvudsystemet

Oddsbörs: @ Betfair - Regga konto idag och få 350 kr i gratisspel!


Försäkringar: 25% försäkring

Resultat: PLUS-MINUS-NOLL ! Här tog jag det säkra före det osäkra och valde att ta nya försäkringar under matchens gång. Resultatet blev ingen vinst men även förlusten undveks galant :)

1 kommentar: