torsdag 21 augusti 2014

Speltips nummer 71: Partizan Belgrad - Neftchi Baku

Partizan var oerhört nära att få kvala vidare till Champions League. Man fick med sig 0-0 borta mot bulgariska Ludogorets i första mötet och det var ett helt okej resultat. Men i returmötet fick man betala ett högt pris då man inte lyckades göra mål i Bulgarien.

Matchen slutade 2-2 och Ludogorets gick vidare på fler gjorda bortamål... Riktigt tungt måste det ha känts för Partizan och det känns som att laget vill ha revansch och iallafall få spela i Europa League till hösten. Motståndet står Neftchi Baku (Azerbajdzjan) och det bör vara en överkomlig uppgift för serberna.

Lagen möttes faktiskt 2012 och då var detta också i Europa League. Då slutade båda mötena med ett oavgjort resultat. Först 0-0 och sen 1-1. Sedan dess har där hänt ganska mycket i lagen och framförallt då i Partizan. I min mening är man ett mycket starkare lag än man var vid den tidpunkten.

Jag tycker att oddsen "sitter rätt" i den här matchen. Hemmalaget i runt 1,65 i skrivande stund. Men trodde ändå man skulle få ner mot 1,50 så kanske ett litet överodds. Neftchi kommer inte att bli någon mumsbit för Partizan och någon "överkörning" lär vi nog inte få se. Bortalagen är alltid lite mer försvarsinriktade när det vankas dubbelmöte och det lär nog vara taktiken hos Neftchi Baku idag skulle jag tippa på.

Känns väldigt stabilt att välja Cashmakermetoden i den här matchen och då med 2 försäkringar från början :)

Tradingmetod: Cashmakermetoden

Oddsbörs: @ Betfair


Försäkringar: Helförsäkring och sen även en halvförsäkring.


Resultat: FÖRLUST !! Här gällde det att koppla på säkerhetstänket ganska snabbt in i matchen. Jag köpte nya försäkringar och jag valde att spela med stor försiktighet. Förlusten landade till slut på 205 kr. Alltid bättre att ta det säkra före det osäkra och en förlust på 205 kr tar jag alla dagar i veckan istället för att chansa och hoppas på turen.

1 kommentar:

  1. Puh!
    Det så rätt pyrt ut ett tag, men med lite tillägg (man kunde boka Baku väldigt lågt vid 0-2) så rättade det hela till sig med god vinst.

    SvaraRadera