tisdag 6 november 2012

Topptipset - Vecka 45 - TisdagResultat: FEL !!! 6 rätt. Jag får rätt på skrällarna men missar Olympiakos och Anderlecht... Bra gjort... Utdelningen landade på finfina 3600 kr ungefär.

Jag såg Paris spela mot Zagreb i förra matchen. Den slutade 0-2 men kunde lika bra slutat 0-7 med tanke på alla chanserna... 85% på en etta är väldigt mycket och ett kryss hade rensat bra. Men jag kan inte tänka mig att Zagreb fixar det med tanke på förra matchens matchbild... Detta ska Paris vinna komfortabelt.

City förlorade mot Ajax med 3-1 i bortamatchen. Då var Ajax riktigt heta! Därför kan jag inte motivera en etta eller 1X för den delen. Ajax har bra chans att skrälla igen då City form är lite sisådär. 0-0 mot West Ham i helgen imponerar inte på långa vägar.

Enligt uppgifter så var Montpellier det bättre laget mot Olympiakos i förra matchen. Det blev ändå förlust med 1-2 men jag tror på en bättre prestation idag och det förvånar inte mig om man åker ifrån Grekland med 3 poäng. Men Olympiakos är hemmastarka så är en helgardering är att föredra för den som vill ha större system.

Arsenal, Anderlecht och Malga tror jag får svårt att vinna sina matcher. Arsenal spelade tuff match mot United i helgen och den kan sitta i benen. Anderlecht har inte vunnit i en hemmamatch i CL sedan 2003 ! 0-2-8 ser den dystra raden ut och mot Zenit tror jag inte man orkar vinna. Den belgiska ligan är inte Champions League precis...
Milan kom igång i helgen och gjorde 5 mål mot Chievo. Det behövdes för självförtroendet och nu tror jag man plockar ner Malaga. En säker 1 är inte fel om man vill skala av systemet till ett 96 raders.

Lycka till och nu sätter vi "åttan" gott folk !

6 kommentarer:

 1. Blir det inte 192 rader

  SvaraRadera
 2. Jo, det stämmer. Men om man ville få ner kostnaden till 96 kr så rekommenderade jag en 1 på Milan - Malaga.

  SvaraRadera
 3. Kan du förklara hur det går till med sånt här spelet ni håller på. Har aldrig prövat, hur mycket behövde du satsa för att få utdelning på 3600 kr?

  SvaraRadera
 4. Tjena,

  Man väljer själv vad man ska satsa. Du kan satsa så lite som 1 kr (en enkelrad utan garderingar) men satsar du mer så har du givetvis större chans att få rätt.

  För 32 kr får du t.ex 5 halvgarderingar och då ska du sätta 3 "säkra" tecken på kupongen. En 1, ett X eller en 2.

  Så det har ingen betydelse om du hade valt att satsa 1000 kr eller 100 kr igår. Du hade ändå vunnit 3600 kr. Undantaget är om du väljer en högre radinsats. Hade du t.ex valt 2 kr radinsats så hade du vunnit 7200 kr men då blir det också dubbelt så dyrt. Ett 32 kr:s system kostar då 64 kr.

  Kanske lite mycket att ta in men har du fler frågor så är det bara till att fortsätta fråga :)

  SvaraRadera
 5. Tack för svaret. Går du till en spelbutik eller spellar du på svenskaspel.se? De bore kanske ha en väggledning eller hur? Jag tittade nämligen på svenskaspel och har inte sett var man skriver hur stor insats blir osv...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag spelar för det mesta på Svenskaspel.se men då och då lämnar jag in det i butik också. Du skriver inte in hur mycket du vill satsa. Det bestäms av hur många garderingar du vill använda. Prova att surfa in på svenskaspel och skriv in en rad med 5 halvgarderingar. Då lär du se att det kostar 32 kr.

   Radera