onsdag 21 november 2012

ÄNTLIGEN ! Igår blev det 8 rätt på Topptipset


Efter många omgångar med förluster så slog det äntligen till igår på Topptipset. 8 rätt och 745 kr i utdelning! Kanske inte någon höjdarutdelning men alla pengar är välkomna. Synd att Nordsjälland inte kunde få till ett kryss mot Shaktar. Danskarna tog både ledningen med 1-0 och 2-1 innan detta roliga va slut. 2-5 slutade matchen till slut och utskåpningen blev ett faktum.

Celtic hade en riktigt bra chans till kvittering mot Benfica i den 92:a minuten men skottet gick tyvärr utanför. Ett kryss där hade höjt utdelningen med 1000-1500 kr.

Jag hade faktiskt alla rätt i halvlek och då var det värt runt 20.000 kr. Men som så många gånger tidigare så spänner de lite bättre lagen musklerna i andra halvlek och urdelningen blir därefter.

Men det kvittar, JAG VANN! Nu hoppas jag verkligen att detta ska hålla i sig ett tag. Jag känner att jag har "flow" just nu. Men det kan snabbt vända...

Rätt kul att jag "bara" valde att tippa ett 64 kr:s system igår. Vanligtvis tippar jag för lite mer men det handlar inte om hur mycket man tippar för, det handlar enbart om att tippa rätt i samtliga 8 matcher. Går lika bra med en enkelrad. Eller, ett par garderingar är ju alltid rätt bra att ha.

Igår testade jag även 2 nya sports trading metoder ifrån Fotbollspengar. Jag körde matcherna Juventus - Chelsea och Valencia - Bayern München. Det blev 1 vinst på ungefär 600 kr och en förlust på runt 350 kr. Det var första förlusten med Fotbollspengar 5.0 och det är bara bra, man ska inte bli för kaxig. Då är det lätt att få övermod. Och jo, även rutinerade sports traders kan drabbas av detta extremt enkelt. Man vill ju alltid försöka "vinna lite mer". Känner du igen tänket ?

Ikväll är det både Topptipset och en massa roliga Champions League matcher. Kika gärna in under dagen då både toppstipsförslag och tradingtips kommer att levereras på bloggen.

By the way, jag hade lagt upp mitt topptipsförslag igår om tiden hade räckt till. Ber om ursäkt för det. Är ju alltid kul om någon hade ryggat :)

Dagens topptipskupong hittar du här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar