onsdag 21 november 2012

Topptipset - Vecka 47 - OnsdagResultat: Ajax var verkligen bra... Förlust med 1-4. Men det kvittade. Utdelningen blir megakass (AIK - Napoli spelar idag) och man facit hand skulle man hoppat över den här gången.

Porto är klara för avancemang men man bör inte skämma ut sig genom att tappa poäng mot det sämsta laget i hela Champions League gruppspelet.

Arsenal mot ett franskt lag... För mig luktar det kryss lång väg även fast Montepellier redan är utslagna. Men man har fortfarande en minichans att knipa EL platsen men då krävs vinst idag. Det tror jag man inte fixar.

Schalke tycker jag har blivit för stor favorit. Båda lagen har väldigt mycket att spela om och det kan bli en nervös match. Olympiakos har bevisat att dem kan i sin bästa stunder. Varning för skräll!

Milan fick 2-2 borta mot Napoli i helgen efter ett 2-0 underläge ganska tidigt i matchen. Det stärkte nog självförtroendet i laget. Svår match, men jag tror på Milan.

Dortmund är riktigt bra. Inget snack om den saken. Men bara för att man besegrar Real Madrid på hemmaplan så är man inte ett världslag som sopar undan allt i sin väg. Idag tror jag faktiskt Ajax vinner men tar med krysset för säkerhets skull. Skulle Dortmund få ett kryss så gråter dem inte blod precis.

1 på Man City. Hur motiverar jag detta beslutet ? Idag är det sista chansen för City. Ett kryss eller förlust innebär att man åker ur CL. Det är i teorin redan klart att man åker ut men inte i praktiken, så jag tror man tar sista chansen. Man vill säkert ha revansch efter förra matchen mot just Real Madrid. Då åkte man på 2 sena mål så man förlorade med 3-2... Skulle man inte lyckas hålla sig kvar i CL spelet så är det viktigt att ta EL platsen.

AIK har överraskat många. Inte minst PSV Eindhoven... Men Napoli känns för svåra och med tanke på hur det gick sist (4-0 till italienarna) så talar inte så mycket för AIK. Men man kan säkert gneta sig till ett kryss. Ett resultat som hade varit grymt bra för AIK!

Jag önskar alla "topptipsare" ett stort lycka till och nu sätter vi "åttan" !! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar