söndag 18 november 2012

Fotbollspengar 5.0 är här!

Då var äntligen uppgraderingen av Fotbollspengar klar. Den nya versionen, 5.0, är matad med ny information, priset är sänkt och nu ingår där en massa annat också! Du kan läsa mer om detta på min uppdaterade sida om just Fotbollspengar 5.0.

Det kommer sannerligen att bli en spännande höst och vinter. Uppdateringen har varit lite kass på sistone men det ska bli ändring på det nu. Imorgon (måndag) kör jag igång igen och då ska här tjänas pengar på alla möjliga håll.

Ikväll hade jag tänkt att använda 2 av de nya tradingmetoderna som jag hittade i Fotbollspengar 5.0. Använde en av metoderna igår och med facit i hand så lär det bli väldigt svårt att förlora om man gör rätt. Ser fram emot att testa igen ikväll.

Jag önskar alla sports traders därute en riktigt trevlig söndagkväll och förhoppningsvis ökar du/ni på Betfairkontot. Det är iallafall min tanke :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar