onsdag 21 november 2012

Boka hotell i Norrköping

Vill man åka på en trevlig liten utflykt och komma bort från vardagslivet en liten stund så kan jag varmt rekommendera staden Norrköping. Det låter kanske inte så värst exotiskt för många och det är de verkligen inte heller, men att hålla sig inom Sveriges gränser när det t.ex går mot semestertider är inte fel. En sak är säker, Sverige erbjuder ett stort utbud resmål.

Jag själv har varit utomlands ett antal gånger på semestern och det kändes som man behövde pröva på något nytt. Efter att ha pratat med några bekanta som precis hade varit runt i hela Sverige med sin husbil så tänkte jag, man kan ju boka hotell någonstans i Sverige och tillbringa tiden med att se sig om i någon stad!

Valet föll till sist på Norrköping. Vet egentligen inte varför, men jag ville hitta ett ställe som kunde erbjuda hyfsat mycket sevärdheter och lite annat. Då hade jag valt destination och då var det bara till att välja ut ett passande hotell som helst både skulle vara billigt och hemtrevligt. På sajten www.hotellnorrköping.nu fanns all nödvändig information som jag behövde veta och därifrån kunde jag hitta ett mysigt hotell att bo på.

Så med andra ord, funderar du på att semestra inom Sveriges gränser så bör du skriva upp Norrköping på din önskelista. Du och din familj kommer garanterat inte att ångra er.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar