tisdag 13 november 2012

Powerplay - Vecka 46 - TisdagResultat: FEL !!! 

Efter det oerhört korkade uppehållet så rullar Elitserien och Hockeyallsvenskan igång igen och idag börjar även något som heter Powerplay mästaren ! För att delta så ska man spela ett 32 kr:s system och det kommer jag givetvis att göra också. Men jag delar med mig av mitt "huvudsystem" här på bloggen.

Dagens drag känns som Örebro. Även fast Södertälje är inne i ett bra "stim" så känns det som om Örebro kan ta alla 3 poängen ikväll. Detta grundar jag mycket på att "Tälje" inte har tillgång till så många backar och än värre är det att många av dem är juniorer... Jag chansar med en säker 2.

Jag har alltid stora problem med att tippa Linköpings matcher. Det lyckas alltid bli tvärtom och nu sätter jag en 1 2. Men jag rekommenderar en "helis" om man har råd.

HV 71 är storfavorit och vad har jag sagt om såna i Elitserien ? En gardering ska alltid med på kupongen! Då jag inte tror HV förlorar 3 matcher på raken så nöjer jag mig med 1X.

Jag önskar alla lycka till och glöm nu inte att lämna in ett 32 raders system så du kan va med och vinna fina priser i Powerplay mästaren ! Du kan läsa mer om detta här.

2 kommentarer:

 1. Hej, har börjat försiktigt titta och förstå sportstrading, har förstått under/över 3.5 måls strategin, och även "likametoden". Har även förstått de går att trada på andra sporter. Själv har jag väldigt bra koll på volleyboll. Frågar dig då eftersom ja själv inte riktigt förstått det, hur skulle man kunna överföra trading till volleyboll. Hur skulle tradingen se ut där?

  Hoppas jag inte är krånglig
  Tack
  MVH Rikard

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tjena Rikard,

   Kul att du har hittat till sports trading världen.
   Javisst, det går att trada på vilken sport som helst.

   Det enda som behövs är likviditet (pengar som är i omlopp) och med just volleyboll kan detta blir problem. Jag har aldrig själv tradat volleyboll men har följt någon enstaka marknaden för att se hur oddsen rörde sig. I teorin funkar det kanon men i praktiken blir det nog problem med tanke på den låga likviditeten.

   Radera