onsdag 28 november 2012

Tradingspel nummer 138: Ingolstadt - Erzgebirge

Tradingmetod: Cashmakermetoden

Oddsbörs: @ Betfair

Försäkringar: Helförsäkring

Resultat: FÖRLUST !!!

Kommentar/Analys:


Ingolstadt går riktigt bra i tyska andra divisionen. Man har endast 1 förlust på de 8 senaste matcherna och den kom mot Braunschweig på bortaplan. Inget att skämmas för alltså...

Erzgebirge Aue (vad är det för skumma namn egentligen?) går en aning tyngre i ligaspelet. 1 poäng på de 4 senaste matcherna är allt annat än bra även fast motståndet har varit bra. Sist blev det storstryk mot Hertha Berlin med 0-4...

Lite rolig statistik är att att Erzgebirge Aue har gjort minst 1 mål i samtliga sina bortamatcher. Men man har tagit 92% av alla sina poäng på sin hemmaplan. Man har inte lyckats vinna på bortaplan ännu och endast 4 mål har producerats framåt (17 mål har laget gjort totalt) på okänd mark.

Med den här härliga informationen så spelar jag Cashmakermetoden med stort självförtroende. Men som alltid, följ matchen noggrant om du ska spela med den här metoden och va redo att agera om det skulle behövas.

2 kommentarer:

 1. Jag valde faktiskt samma match innan du lade upp den =).. Tänkte antingen denna eller Braunschweig v Sankt Pauli, och då systemet boka X..

  Skulle valt den andra, men det är alltid lätt å va efterklok! :P gick 20kr+ bara... eftersom underdogen hade ledningen hela tiden.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kul att du tänkte på samma sätt :)

   Haha, ja, det har man varit ett antal gånger men det viktigaste är att inte förlora eller att inte förlora mycket. En vinst är alltid en vinst och det är de sammanlagda resultatet som betyder något.

   Radera