måndag 30 november 2015

Betta smart på fotboll

Det har varit en tuff tid för fotbollsvärlden och därigenom även för lagens fans. Styrelsen för FIFA verkar inte komma till botten med sina skandaler, dopingskandaler har cirkulerat och den 13:e november skakades både fotbollen och resten av världen av bombattentaten i Paris. Men trots dessa oroligheter och sorger verkar det som att fotbollen behåller sitt hårda grepp om världen. Fotbollen är fortfarande världens mest spelade och älskade sport och den kommer inte att låta sig hindras av något.

Nu väntar nästa grupplottning inför EM 2016 (den 12:e december genomförs lottningen) och de allsvenska lagen njuter av en välbehövd ledighet och tränar inför kommande säsong. Om du vill läsa om allsvenskan i fotboll kan du gå in här.

Men även om allsvenskan har slutat för det här året är fotbollstrading och bettingen i full gång. De europeiska ligorna är inne på vecka 13 till 15 och vintern och våren är fullspäckad av matcher.


Tips och trix

Hur ska man då tänka när man bettar på fotboll? Vad finns det för trix och tips eller räcker det med att bara vara en passionerad fotbollsälskare?


  • När du bettar på fotboll, oavsett vilken liga i världen du än följer, är det självklart viktigt att du har koll på hur det står i tabellen och hur det går för de respektive lagen. Vad har hänt i lagen? Är någon skadad, har det skett ett tränarbyte eller är någon spelare utvisad? Den här informationen är väsentlig för att du ska kunna göra ett smart bet.
  • Är du intresserad av trading, och framför allt fotbollstrading, så bör du följa matchen när den spelas. Detta är för att du ska kunna säkra din vinst så snabbt som möjligt. Tycker du alltså om fotbollstrading och är intresserad av t.ex. de amerikanska ligorna, då är det bara att ställa väckarklockan och följa matcherna som oftast tar plats mitt i natten.
  • Det är inte den bettade summan som avgör vinsten. Givetvis kommer du att vinna en större summa gånger oddsen om bettet är högt, men det är inte det som avgör en vinst. Betta därför de summorna du känner att du vill och har råd att röra dig med.
  • Betta på det du tycker är roligt. Välj en match du brinner lite extra för, då blir både vinsten och upplevelsen större.
  • Sök gärna runt efter information och skvaller på fler platser än en. Det är inte alltid ett lag vill gå ut med att en spelare är skadad, så se till att spänna öronen och ögonen lite extra om du misstänker att ett lag kanske inte är så bra som det sägs.
  • Och kanske viktigast av allt. Om du gör ett bett och förlorar, gräm dig inte över det! Ta lärdom och gå vidare. Det fina med betting och framför allt med fotboll är att ingenting är förutsägbart, eller ska i alla fall inte vara det. Allt kan hända och man kan inte alltid göra rätt bedömning. Ta nya tag och gå vidare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar