onsdag 28 september 2011

Topptipset Onsdag Den 28 September 2011


Klicka Här För Att Spela Topptipset


Resultat: RÄTT !!! Men... 265 kr i utdelning var inte det jag hade hoppats på. Blev förlust ändå. Den enda lilla skrällen var att Shaktar - APOEL blev 1-1 annars var det inget utöver det vanliga. Hade E-Post bevakning så ett trevligt vinstmail trillade in från Svenskaspel igår :)


Champions League fotboll på kupongen idag ! Alltid spännande och roligt :) Eller, nästan iallafall. Svenskaspel har lyckats pressa in en Championship match men det ska nog gå att lösa ändå !

Idag hoppas jag på en svår omgång med hög utdelning. Genk och Olympiakos hoppas jag på. Dom möter 2 lag som är i halvtaskig form och kan säkert störa en hel del. Genk fick ju 0-0 med sig mot Valencia och det var riktigt starkt.
Arsenal har sjukt många skador och Olympiakos vill säkert gärna ta en vinst med tanke på förlusten i första CL matchen.

2 skrällar som hade smakat mumma !

Milan med Zlatan tillbaka SKA bara besegra Plzen. Jag såg matchen mot Cesena sist och det var ett steg i rätt riktning. Med Zlatan på plan ska Milan kunna fixa en hyfsat enkel vinst.

4-1 till Milan tippar jag och Zlatan stänker in 2 baljor

Kvällens viktigaste match hittar vi mellan mitt kära Chelsea och Valencia. Ska jag vara ärlig så är X2 tippat med lite hjärta... Valencia har visat sig kunna störa vilket motstånd som helst men inte ska Chelsea kunna förlora med en skadefri Drogba i spetsen ? Om Torres får starta så får vi hoppas att han inte missat alltför många MEGAFRILÄGEN !!!

1-2 till Chelsea ?
Klicka Här För Att Spela TopptipsetInga kommentarer:

Skicka en kommentar