onsdag 21 september 2011

Topptipset Onsdag Den 21 September 2011

Klicka Här För Att Bli Kund Hos Svenskaspel!Resultat: FEL !!! Sjukt tråkigt att GAIS skulle göra ett sent 0-1 mål. Kunde ju varit Trelleborg istället. Alla andra matcher slutade ettor eller kryss... Bit ihop och kom igen ! Utdelningen landade på ungefär 2000 kr.

Tipsomgången ser riktigt trevlig ut idag och där finns många favoriter... Att fälla ! Givetvis letar vi efter som stora pengar så här kan inte bara spelas på favoriter :) Det är som att köpa en trisslott och vinna 25 och vara jättenöjd ! Nää, sånt håller inte jag på med. Det kan amatörerna göra ;)

Barcelona mosade Osasuna i förra matchen men ikväll kommer det givetvis inte att gå lika lätt. Där finns enklare saker än att plocka 3 poäng på Mestalla och jag tror Valencia kan överraska. Men Barca har ju en viss Messi, får dom stopp på han är 75% av matchen vunnen...

Tror att det kan skrälla till i matcherna Malaga - A.Bilbao och Chievo - Napoli. Malaga har börjat säsongen utmärkt men dom har egentligen inte satts på så stora prov hittills. Idag gästar Bilbao som skämde ut sig sist genom att förlora hemma mot nykomlingen Betis. Tror att man är extremt laddade till att göra en bätte prestation och Malaga kommer att få det tufft enligt mig...

Bara för att Napoli vinner mot Milan så blir dom stora favoriter idag mot Chievo. Nja, så funkar det ju inte riktigt. Bortaplan i Italien är en helt annan sak och vi kommer dock inte att få se ett så grymt Napoli som mot Milan. Varning för Chievo alltså !

Milan har fortsatt problem med skador men inte förlorar dom igen ? Nu när Inter förlorade igår måste Milan visa att dom iallafall kan vinna. Tror på en tight match. 1X känns stensäkert.

Har grym feeling för Palermo idag ! Har sett dom spela och då på sin hemmaplan. Ett HELT annat lag är på bortaplan och det jag såg Cagliari prestera mot Novara förra matchen imponerande inte speciellt Palermo tar detta !

Allsvenskan är som att tippa lotto fast 7 gånger värre ! Finns ingen logik i någonting. Elfsborg - Helsingborg är helt omöjlig att tippa. Får bli en "helis". Men Trelleborg tror jag mycket på. Man har fått luft under vingarna sen man fick X i derbyt mot Malmö och jag tror att man vinner idag mot GAIS. Inget fel på motivationen iallafall !

Tippar ett 324 kr system idag. Känns bra på förhand :) Som alltid...Klicka Här För Att Bli Kund Hos Svenskaspel!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar