fredag 16 september 2011

Ett Spel I Hockeyallsvenskan

Idag finns där inte mycket att hurra för när det gäller fotbollsmatcher. Hittar inget tradingspel av värde så då låter jag hellre bli. Satsar på helglistan istället :)

Jag riktar istället in mig på en hockeymatch ! Med tanke på att jag vann 10.000 kr på Powerplay igår och dessutom lastade in 300 kr på Frölunda till oddset 2,50 så känns det helt rätt att fortsätta på "vinnarvägen" idag ;)

Almtuna saknar många spelare och matcherna på försäsongen har varit allt annat än bra. Södertälje har däremot spelat fyndigt och att man får oddset 2,50 på Betfair är ett stort frågetecken. Många spelbolag har sänkt oddsen på Södertälje så 2,50 finns nog bara kvar på Betfair tror jag...

Resultat: RÄTT !!! Matchen står 2-1 inför tredje perioden men Almtuna börjar försvara sin ledning lite tidigt och Södertälje gör 2 mål. Dom vinner matchen med 2-3 och jag vinner 712 kr :) Tog ni rygg så gratulerar jag.
Jag investerar 500 kr på en Södertälje vinst. Allt annat skulle förvåna mig oerhört mycket.

Matchen sänds på TV10 samt Viasat Hockey. Det är alltid grymt kul att spela en liten TV peng och sätta sig och relaxa i soffan.

Nu jobbar vi fram en bortavictoria för Södertälje !!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar