torsdag 8 september 2011

RoPS - Jaro (Finland, Veikkausliiga)

Tradingspel: Boka Oavgjort

Odds: 3,95 @ Betfair

Försäkringar: Halvförsäkring på 0-0 (19,0) och även en halvförsäkring på 1-1 (8,6).

Resultat: RÄTT !!! Tyvärr gjorde Jaro inte mål förrän i 69:e minuten och då hade jag redan hunnit fylla på min 0-0 försäkring till 75%. Men vid 0-1 valde jag ändå att gröna ut då 1-1 oddset sjönk till 7,0. Inte så stor vinst men ändå en vinst :) Matchen slutade till lsut 0-2.

Kommentar/Analys:


Här har jag hittat ett riktigt guldkorn tycker jag !

ROPS ligger hopplöst sist med 13 inspelade poäng på 22 matcher... Man har inte vunnit en match på evigheter och på de 10 senaste matcherna har man spelat in ynkliga 3 poäng... Laget kommer att åka ur högsta ligan.

Sist dessa båda lagen möttes så vann Jaro med hela 8-2 på hemmaplan ! ROPS försvaret hade nog druckit för många paraply drinkar den gången för samtliga spelare var totalt förvirrade. Jag tror absolut inte på en upprepning men att Jaro vinner tror jag stenhårt på. Kanske "bara" med 2-3 bollar denna gången ?

Nu ska vi inte överskatta Jaro. Det är ett mediokert finskt lag som ofta kryssar sig fram. På de 10 senaste matcherna har man lyckats kryssa hela 6 gånger !

Men... Idag blir det ändå en tung insats då jag tror stenhårt på Jaro ! Ni som följer bloggen vet vad som gäller när jag spelar tungt, då ska ni akta er för denna matchen ;) haha.

Men om jag skriver "rygga på egen risk" så har jag garderat mig lite vid eventuella förluster... Hihi ;)

Good Luck :)


2 kommentarer:

 1. Jag är ganska ny på detta och har läst att man ska undvika att spela på matcher där det är lite pengar matchat, vilket det verkar vara i denna även om det är några timmar kvar till matchstart.

  Inget som du tar hänsyn till eller är det tillräckligt matchat för att det är "ok" att spela?

  SvaraRadera
 2. Då har du helt rätt för dig :)

  Det blir ganska svårtradat om där är lite pengar matchat och man kan få svårt att komma ur sin position om man satsar mycket.

  Jag hade helst sett över 500.000 kr innan matchstart men det blir problem. Får se lite hur oddsen rör sig men det bör inte vara någon fara.

  Spelar man med mindre summor har detta inte någon betydelse.

  SvaraRadera