lördag 24 september 2011

Topptipset Lördag 24 September 2011
Klicka Här För Att Bli Kund Hos Svenskaspel Och Spela Topptipset!


Resultat: FEL !!! West Bromwich kunde inte spräcka nollan och matchen slutade 0-0... Utdelningen var kass så det hade inte så stor betydelse. Nya tag gäller !

Då var det lördag igen ! Och få var det även dags att vinna lite nya slantar på Topptipset :)

Tipsomgången ser ju ganska lätt ut med tanke på att topplagen också är hemmalag. Därmed är det risk för kass utdelning men som vanligt garderar jag hejvilt då man satsar på 10.000 kr och uppåt !

Arsenal går inte precis att lita på nuförtiden. Laget spelar krampaktig fotboll och ser faktiskt ut som ett Championship lag vissa stunder... Nu blir det väl inte så illa att Arsenal ska åka ut ur Premier League men förbättras inte spelet snart kan dom förvänta sig en mittenplacering.
Bolton är ett skumt lag som varvar grymma prestationer mot topplag till att exempelvis förlora hemma mot Norwich.... En helgardering är given!

Även Chelsea går inte att lita på till 100%. Men förra matchen (förlust med 3-1 mot United) var ett steg i rätt riktning. Torres var het och hela Chelsea (undantag Lampard) såg riktigt på gång ut. Tror att det blir utdelning idag mot Waleslaget Swansea. Om du läser detta Villas-Boas, Anelka och Torres på topp tack !

Liverpool får visa bättre takter om man ska kunna förlita sig på dom. Man slog Brighton i veckan i Ligacupen och Mr Liverpool gjorde comeback, det villa säga Steven Gerrad. Wolves har hamnat i en minisvacka men en "helis" känns välbehövlig då båda lagen blandar och ger.

Blackburn brukar ha lätt för Newcastle. Man har även grymt självförtroende sen man besegrade Arsenal i förra matchen. Svår match att tippa.

Dagens drag är West Bromwich i mina ögon ! Visst, man förlorade mot Swansea med 3-0 förra matchen men det var på bortaplan. På hemmaplan är man ett helt annat lag och Fulham ska besegras. Fulhams upphämtning mot Man City ska inte överskattas då City slog av på takten efter 0-3. Och sånt straffar sig alltid...

Wigan - Tottenham och Burnley - Southampton känns luriga på förhand. Den spontana tanken är ju två säkra tvåor då Wigan är sämre än Spurs och Southampton kör över allt motstånd i The Championship. Men fotboll är ju inte så enkelt... Helgarderingar !

Dagens andra drag hittar vi i form av Portsmouth. Laget har värvat in 2 klasspelare, Benjani och Huseklepp. Det är två anfallare som håller hög klass om dom kommer antagligen att leverera direkt. Blackpool är ett bra lag så krysset tar jag med men jag tror stenhårt på Portsmouth idag ! Bör bli en målrik match.

Idag kostar systemet 486 kr att lämna in. Får se om det är värt pengarna...


Klicka Här För Att Bli Kund Hos Svenskaspel Och Spela Topptipset!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar