lördag 17 september 2011

Hertha Berlin - Augsburg (Tyskland, Bundesliga)


Tradingspel: Boka Oavgjort

Odds: 4,2 @ Betfair

Försäkringar: Halvförsäkring på 0-0 (15,0) och 25% försäkring på 1-1 (9,2)

Resultat: RÄTT !!! Augsburg tog dessvärre ledningen och hade även ledningen i halvtid. Men direkt när andra halvlek började så gör Hertha Berlin 1-1. Jag avvaktar och väntar om Berlin ska ta över matchen. I 65:e minuten tänkte jag fylla på 1-1 försökringen men... Hertha Berlin gör 2-1 i 57:e och man kan ta hem vinsten !! Detta gör jag direkt med BetAngels hjälp och att matchen sedan slutade 2-2 har mindre betydelse. VINST !

Kommentar/Analys:


Jag fortsätter att spela emot Augsburg och det med framgång. I förra matchen dom spelade mot Leverkusen blev där visserligen förlust för min del men det berodde bara på att målen kom i "fel lägen". Idag ska jag ha min efterlängtade revansch !

Hertha Berlin trodde jag faktiskt skulle få oerhört svårt i Bundesliga i år. Men man har bevisat motsatsen och detta med råge ! Eller vad sägs om en 1-2 vinst BORTA mot Dortmund i förra matchen ? Visst, Dortmund hade säkert tankarna på CL matchen mot Arsenal men ändå, sjukt starkt av berlinarna !

Laget har imponerat stort på mig och tagit poäng i samtliga matcher denna säsongen om vi då bortser från premiärmatchen hemma mot Nurnberg. 4 raka matcher utan förlust alltså och 2-2-0 i statistik.

Om jag inte trodde på Hertha Berlin innan säsongen så trodde jag desto mer på Augsburg. Visst, laget är nykomlingar och så men det dom presterade i Bundesliga 2 förra säsongen var grymt bra ! Men... tyvärr är det ett rätt stort hopp mellan "ettan" och "tvåan" och detta får Augsburg känns på i allra högsta grad nu...

Man har inte lyckats vinna inu, eller, man vann faktiskt mot Ingolstadt men detta var då en vänskapsmatch... Skämt åsido, Augsburg har inte vunnit i Bundesliga inu och hur ska dom då klara av att vinna mot ett Hertha Berlin som är i kalasform för tillfället ?

Finns inget annat än en hemmavinst i mina ögon och detta tradingspelet bör vara hemma innan halvlek. Augsburg kan ju överraska men... INTE IDAG !!

Ska vi snacka bettingtermer så blir min insats 9/10 units !


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar