onsdag 14 september 2011

FC Basel - Otelul Galati (Champions League)


Tradingspel: Boka Oavgjort

Odds: 4,2 @ Betfair

Försäkringar: Halvförsäkring på 0-0 (13,0) och halvförsäkring på 1-1 (9,4).

Resultat: RÄTT !!! Men ibland är man korkad... Basel gör 1-0 och där finns chans till att gröna ut till en grymt bra vinst. Men vad gör jag ? Jo, jag väntar för att Basel har bra kontroll över matchen... Givetvis blir det 1-1 och då måste 1-1 försäkras. Jag försäkra bara upptill 75% och hoppades på ett Baselmål i slutet. 2-1 kom ppå straff och istället för en svidande förlust blev där en liten vinst :) Men i fortsättningen ska jag gröna när man kan ta vinsten !! Bara att ta lärdom...

Kommentar/Analys:


Basel inleder Champions League mot ett av de sämsta lagen i CL detta året och allt annat än vinst vore katastrof för schweizarna. Med tanke på att både Benfica och Man United också är med i den här gruppen så MÅSTE Basel vinna idag för att ens ha en liten chans till avancemang.

I helgen mosade man Servette på bortaplan med 0-4 och bättre uppladdning kunde man väl knappast få. Basel har ett väldigt intressant lag med spelare som Fabian Frei (2 mål i helgen) Alexander Frei, Marco Streller och Xherdan Shaqiri. Den sistnämda är tyvärr avstängd idag men det bör inte påverka så mycket.

Otelul Galati då... Jaa, jag har rätt bra koll på de flesta fotbollslag men vad gäller Galati så får jag se mig besegrad. Jag tittade precis på laguppställningen i förra matchen dom spelade mot Cluj där dom förresten förlorade med 0-4 på sin hemmaplan... !!!???
Jag lyckades inte identifiera någon jag känner igen.

Kanske lyckas du bättre ?

3. Rapa, Cornel
8. Antal, Liviu
9. Bus, Laurentiu
10. Paraschiv, Gabriel
12. Grahovac, Branko
14. Ilie, Silviu
15. Ibeh, John
16. Sarghi, Cristian
18. Costin, Sergiu
24. Filip, Ioan
29. Giurgiu, Gabriel


Nu har jag inte den blekaste aning om Galati ställer upp med denna elvan ikväll och helt ärligt bryr jag mig inte så mycket. Visst, Galati kommer att vara sjukt taggade men räcker detta mot ett Basel lag med grym form och mycket erfarenhet av europaspel ? Känns inte riktigt så...

Basel vinst !!!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar