söndag 18 september 2011

Topptipset Söndag 18 September 2011
Resultat: FEL !!! 5 rätt. Napoli, Real Betis och Zaragoza ville annat än jag ville... 5 rätt med detta system borde innebära dödsstraff. Så dåligt !

Jag har gått igenom samtliga lag inför dagens tips och denna raden ska sitta enligt mig.

United - Chelsea måste bli en helgardering. Jag hejar själv på Chelsea och fast att man inte ska tippa med hjärtat så vore det trist om man sätter 1X om Chelsea vinner... Nää, svår match att tippa och en "helis" behövs.

Man City är för stora favoriter idag. Man spelade inte jättebra mot Napoli och är säkert revanschsugna men Fulham spelar alltid bra mot bra lag. Tror att Fulham kan störa rejält. Bra skräll !

Dagens drag är Espanyol ! Zaragoza har visat upp ovanligt tafatt och tråkigt spel. Jag tror faktiskt att Zaragoza inte mäktar med att göra mål på sin hemmaplan. Detta vinner Espanyol som har imponerat på mig med 0-2.


Klicka Här För Att Bli Kund Hos Svenskaspel Och Spela Topptipset!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar