fredag 9 september 2011

Augsburg - Leverkusen (Tyskland, Bundesliga)


Tradingspel: Boka Oavgjort

Odds: 3,85 @ Betfair

Försäkringar: Halvförsäkring på 0-0 (13,5) och halvförsäkring på 1-1 (8,4).

Resultat: FEL !!! Fast att matchen slutar 1-4 så blir det förlust... Men här gick nästan allt fel. Augsburg gör mål i 5:e minuten och Leverkusen kvitterar i 6:e minuten... Leverkusen gör 1-2 i 23:e för att sedan hålla detta till 72:a då 1-3 kommer. Problemet då var att jag redan hade spelat på 2-2 resultatet i 60:e minuten. Fyllde sedan på lite till i 70:e. Givetvis ska 1-3 komma i 72:a !!! Matchen slutar 1-4 men med tanke på att målen kom så dumt så blir det förlust. Riktigt surt !!!

Kommentar/Analys:


Augsburg spelade förra året i Bundesliga 2 och imponerade stort där. Men det går lite knackigare i Bundesliga kan man säga. Man har hunnit spela 4 matcher och på dessa 4 har man inte lyckats vinna inu... Raden är 0-2-2.

Lagen man har mött har inte varit några "Barcelona" lag precis. Eller vad sägs om Freiburg, Kaiserslautern, Hoffenheim och Nürnberg !?

Leverkusen har börjat Bundesliga bra. man gör inte speciellt många mål men man släpper ju inte så många heller. På de 4 första matcherna har man gjort 2 och släppt in 2 mål.

Efter missen mot Mainz i premiären har man besegrat Werder Bremen och Stuttgart samt spelat oavgjort mot förra årets mästare, Dortmund.

Augsburg har visat att laget inte riktigt är redo för Bundesliga och blir det ingen bättring kommer man att åka ner. Idag tror jag på Leverkusen då dom visar mycket bättre form plus att man är så mycket bättre i grunden än hemmalaget.

En bortavinst är att vänta enligt mig. Varför inte 0-1 ?

Är du inte medlem på Betfair inu ? Klicka då på bilden här nedanför och börja din sports trading karriär idag :) Jag kan ge dig gratisspel och mycket annat här på bloggen men jag kan inte regga ett konto till dig ;)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar