lördag 17 september 2011

Topptipset Lördag 17 September 2011

Resultat: FEL !!! 5 rätt. Det var redan kört efter 10 minuter då QPR hade ledningen med 0-2... Norwich och Middlesbrough vann även dom och det är bara att konstatera. JAG VAR HELT FEL UTE IDAG !!!

För mer information om Stryktips/Topptips matcherna läs HÄR, HÄR, HÄR och HÄR.

Inga "givna" spikar idag tycker jag och det gillas starkt ! För vem vill egentligen ha ett tips med Man United, Man City, Chelsea, Arsenal eller andra topplag som hemmalag ? Det är kul att kunna fälla dom men det händer ytterst sällan...

Jag såg matchen mellan QPR - Newcastle i måndags och jag blev inte ett dugg imponerad av QPR. Nu har man visserligen värvat in hyfsat bra spelare men det är alltid tungt att möta Wolves på bortaplan och detta sla Wolves vinna om dom kommer upp i sin vanliga standard.

Ett annat lag som jag inte riktigt får rätsida på är Svennis Leicester... Hur bra är dom egentligen !? Verkar inte vara någon som vet det inu. Brighton är ju i sjunde himlen med kanonform och ledning i The Championship. Vinner dom idag... Jaa, då har dom bevisat att donm är ett riktigt bra lag. Nää, max kryss i mina ögon.
Kl 18:00 kommer man väl säga något i stil med "jag visste att Brughton skulle vinna, jag tänkte först sätta X2 eller helgardering". Standardfras när tipset är slut.. Haha.

Till sist, Swansea måste väl få utdelning snart !? Laget spelade riktigt bra mot Arsenal och även fast West Bromwich är bra så kan jag inte se en bortavinst. Jag valde mellan säker etta på Swansea och Wolves men av de 2 känns Wolves stabilare. Men jag tror mycket på Swansea idag.

Jag kör vidare på ett vinnande system idag, 3 hel och 4 halvgarderingar, Kostnaden blir 432 kr.

NU KÖR VI !!!

Klicka Här För Att Bli Kund Hos Svenskaspel!


2 kommentarer:

  1. hade 7 rätt på toppptipset i onsdags, sprack på 2an på inter matchen där, nu ska ja vinna :)

    SvaraRadera
  2. Det var synd att du inte fick in tvåan :/ Hade blivit klirr i kassan ! Hur gick det igår ? Blev där 8 rätt ? :)

    SvaraRadera