fredag 30 september 2011

2 Lördagsspel

Precis kommit hem och sneglar på fredagsutbudet... Känns tunt och därför vänder jag mig till lördagsmatcherna istället. Hittar 2 matcher som ser intressanta ut och jag kör favoritmetoden, boka oavgjort på båda :)

Match: Blackburn - Manchester City (Lördag, 16:00)

Tradingspel: Boka Oavgjort

Odds: 4,3 @ Betfair

Försäkringar: Halvförsäkring på 0-0 (18,0) och halvförsäkring på 1-1 (9,4)

Resultat: RÄTT !!! City dominerade från första minuten men kunde inte få in bolljäveln i nätet... Efter en hörna i 57:e minuten curlar Adam Johnsson in den riktigt snyggt ! 0-1 och jag grönade ut mig direkt :) Jag planerade att börja helförsäkra när det hade gått 65 minuter av matchen men nu behövdes inte det. Oktober började bra !

Kommentar/Analys:


Jag såg Blackburn mot Newcastle förra matchen och det var ingen vacker syn kan jag intyga. Martin Olsson blev utvisad och laget blev utspelat vissa stunder. På hemmaplan lär Blackburn plocka majoriteten av sina poäng.

Manchester City huserade i CL i veckan och blev nästintill utspelat av Bayern München förutom i början av matchen. Förlust med 2-0 och erfarenhet betyder mycket i dessa sammanhang fick vi se...

Lite strul kring klubben, vägrade Tevez att hoppa in eller var det hela ett stort missförstånd ? Jag bryr mig inte om vilket, men jag hoppas att City gör sig av med Tevez ! Det är rätt tydligt att den mannen inte vill spela i England.

Efter 1-1 mot Napoli och förlust med 2-0 mot München fär City svårt i CL. Jag tror att man kommer att vara taggade till tusen mot ett mediokert Blackburn. Visst, man besegrade Arsenal med 4-3 men det hade vilket division 4 gäng i Sverige kunnat göra... Inget att skryta med alltså.

Och ja, Blackburn är MYCKET bättre på sin hemmaplan men mot ett City som absolut vill vinna efter veckans kassmatch. Nää, tror inte det !

Ska City kunna utmana i toppen MÅSTE såna här matcher vinnas !!

1-3 ?Match: Roma - Atalanta (Lördag, 18:00)

Tradingspel: Boka Oavgjort

Odds: 3,90 @ Betfair

Försäkringar: 25% försäkring på 0-0 (15,0) och halvförsäkring på 1-1 (8,8)

Resultat: RÄTT !!! Roma gör 1-0 genom förra Barcelonaspelaren Bojan när 20 minuter var spelade. Jag grönar då ut mig direkt till dagens andra vinst :) Ibland kan det vara enkelt att vara sports trader.

Kommentar/Analys:


Roma tog en riktigt skön bortavinst mot Parma i förra matchen och det var viktigt för självförtroendet ! På hemmaplan har spelet och resultaten varit lite sådär på sistone och islossning är att vänta vilken match som helst...

Atalanta är en riktigt pigg nykomling ! Man har faktiskt 3 vinster och 1 oavgjord match. Ingen förlust inu. Nu har man ju inte mött så jättebra motstånd heller så formen ska inte överskattas.

Roma är på rätt väg och jag tror Atalanta får möta sin första förlust här. Kan inte se Roma förlora denna fight...

All In !!! Eller, ta det lite lugnt med All In ;) Jag kan ju ha fel...


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar