torsdag 15 september 2011

Anderlecht - AEK (Europa League)


Tradingspel: Boka Oavgjort

Odds: 4,2 @ Betfair

Försäkringar: Halvförsäkring på 0-0 (14,0) och halvförsäkring på 1-1 (8,8).

Resultat: RÄTT !!! Anderlecht kontrollerar det mesta i den första halvleken och går upp i en 2-0 ledning. Men.. AEK ville annorlunda och kvitterar till 2-1 3 minuter senare. Jag hade inte hunnit gröna ut så det var lite onödigt..... Men Anderlecht kan man lita på ! 3-1 kommer i 40:e minuten och mycket bättre kunde det inte bli :) Jag grönar ut till en ny vinst. Den som valde att gambla lite gjorde helt rött, matchen slutade 4-1.

Kommentar/Analys:


Anderlecht med landslagsspelaren Behrang Safari i laget är i grym form för tillfället. På de 7 senaste matcherna har man inte förlorat. 4 segrar och 3 oavgjorda.
Nu har man kanske inte heller mött världens bästa motstånd men att inte förlora på 7 raka matcher ger stort självförtroende.

I AEK Athen stämmer inte mycket för tillfället. Klubben har taskig ekonomi och på planen ser det inte heller speciellt bra ut. Det var egentligen ren tur att AEK får spela Europa Leauge då dom var väldigt nära att bli utslagna av Dinamo Tblisi i sista omgången. Där krävdes förlängning... Innan de båda mötena mot Tblisi hade man 5 raka förluster.

AEK rosar inte heller marknaden på bortaplan. Man har 5 raka förluster där.

Jag anser detta vara ett perfekt läge för Anderlecht att vinna. Jag trodde på odds mellan 4,5-5,0 så när 4,2 visar sig slår jag till direkt.

Bör bli en komfortabel vinst för belgarna detta.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar