måndag 19 september 2011

GIF Sundsvall - IK Brage (Superettan)


Tradingspel: Över/Under 3,5

Odds: Mellan 1,35-1,38 @ Betfair

Resultat: RÄTT !!! Matchen stod fortfarande 0-0 när 15 minuter hade gått och man kunde enkelt ta sin vinst. Oddset hade droppat rejält :) Att Sundsvall sen kör över Brage med 5-0 hade inte så stor betydelse. Ny vinst och nya fräscha pengar på kontot. Det kanske ändå inte var så dumt av spelbolagen att ge mellan 1,20-1,30 på en hemmavinst ? ;)

Kommentar/Analys:


GIF Sundsvall är storfavoriter inför dagens match mot Brage och det är skrattretande odds man får på en rak 1. Vissa bolag ligger så lågt som 1,20 !!!
Jag menar, det är svenska superettan vi snackar om. Inget, och då menar jag verkligen INGET lag ska ha oddsen 1,20-1,30.

Även fast Sundsvall är bättre så kan alla slå alla i denna serien.

Där står att jag ska använda mig av marknaden över/under 3,5 mål. Detta är fel. Jag satsar istället på 4,5 mål marknaden. Oddsen är skyhöga där! Man får i skrivande stund mellan 1,35-1,38 för UNDER 4,5 mål.

Jag väntar lite innan jag lägger mitt spel. Går in 30 minuter innan start.

Brage kommer att vara heltaggade inför dagens möte och rapoorter säger att det ösregnar i Sundsvall. Kommer att bli svårspelat. Ser även nu att Brage höll 0-0 i förra mötet mot Åtvidaberg i 65 minuter. Man kan alltså försvara sig mot bra lag.

Jag väntar i 15 minuter sen grönar jag ut min position. Tror inte på något tidigt mål i matchen. Detta är ett riktigt värdeodds i mina ögon !


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar